LILLESAND: Først ute med sitt budskap er Helen Reiersen, Astrid Christiansen og Sissel Engemyr. De minner om det årlige loppemarked på Brekkekjær på Justøya lørdag 11. mai kl. 11. Inntektene går til vedlikehold av Justøy kapell.

Tirsdag 7. mai blir det Gabriel Scott aften i Lillesand folkebibliotek fra kl. 18. Det blir kulturinnslag ved Gabriel Scott Selskabet og musikalske innslag ved Jens Olai Justvik og sjømannskoret Hermanos. Dette forteller Anders Bjørnholmen, Tøtta Mollestad, Ingjerd Modal og Lizbet Henriksen.

Trine Wilhelmine Rønnevig (bak Scott-plakaten) minner om at det er vårfest i Lillesand sentrum hele lørdagen, med Amcar-utstilling i Strandgaten, ponniridning i parken, moteoppvisning i Rådhusparken og selvsagt markedsstemning i bilfrie sentrumsgater.

Jorun Vatland og Elisabeth Dahl med plakaten som viser at det er 48 dager igjen til LillesandsDaene. Dahl minner også om Jernbyrden, som har premiere 29. juni. Til sist Halvor Rismyhr, som minner folk på å trene til Olasheiløpet lørdag 14. september.

Neste fredag er det nye muligheter. Kanskje du har noen du vil gratulere?

Ha en fortsatt god helg.