**KRISTIANSAND: UP-kontroll

23.19:** UP har hatt laserkontroll på fylkesvei 452 ved Ålefjær. Det er 50-sone på stedet og 12 fikk forenklede forelegg, mens én mistet førerkortet og ble anmeldt. Høyeste målte fart på stedet var 76 kilometer i timen.

**KRISTIANSAND: Sykkelvelt

00.29:** En mann i 50-årene velter på sykkel ved Gartnerløkka i Kristiansand. Politi og ambulanse sendes til stedet og syklisten sendes til sykehus med lettere skader. Det var ingen andre involvert i ulykken.

**KRISTIANSAND: Støy

00.49:** Det kommer klager på festbråk fra en adresse i sentrum. En patrulje sendes til stedet og får gjenopprettet natteroen.

**MANDAL: Falske skilter

01.14:** Politiet kommer over en mc-fører ved Oksevollen som har falske skilter på motorsykkelen. 50-åringen anmeldes for dette.

**ARENDAL: Pågrepet for søppelbranner

01.36:** Les mer her.

**LILLESAND: Tatt på fersk gjerning

01.43:** En kvinne (41) og en mann (20) blir pågrepet ved Helldal båthavn for tyveri av båtmotorer. Båtmotorer fra to båter i havna var lastet inn i en bil på stedet. Begge blir kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

01.53:** Et utested ber om bistand til å ta hånd om en kranglete beruset gjest. Politiet bortviser en 51 år gammel mann fra stedet.

**GRIMSTAD: Påkjørt rådyr

02.37:** Det kommer melding om at et rådyr er påkjørt ved Vik i Grimstad. Viltnemnda er orientert.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.55:** Politiet pågriper en mann i Vågsbygd for ordensforstyrrelse i beruset tilstand og for å ikke etterkomme politiets pålegg. Mannen i 40-årene blir innsatt i arresten.

**KRISTIANSAND: Urinering

03.08:** En 22 år gammel mann blir anmeldt av politiet for å ha urinert i Tollbodgata.

**MANDAL: Biltyveri

03.16:** Politiet får melding om et biltyveri i Holum. En 19 år gammel gutt blir pågrepet for forholdet. Politiet mistenker at han også har kjørt bilen i beruset tilstand i tillegg til å ikke ha førerkort. Politiet sikrer nødvendig blodprøve og anmelder han for forholdet.

**ARENDAL: Beruset person

04.17:** Det kommer meldinger om en beruset person som er til sjenanse på utsiden av en privat adresse i Arendal sentrum. En politipatrulje bortviser den 39 år gamle mannen.

**GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

05.56:** Tre personer skriker og skråler slik i Grimstad sentrum at folk mister nattesøvnen. Politiet anmelder de tre mennene i 20-årene for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Påkjørt rådyr

06.18:** Det meldes om at et rådyr er påkjørt og dødt ved avkjørselen til Sørlandssenteret på E 18. Viltnemnda er underrettet.

**ARENDAL: Påkjørt rådyr

07.12:** Ny melding om påkjørt rådyr, denne gang langs fylkesvei 407 ved Helle. Dyret er skadet og viltnemnda er orientert.

**ARENDAL: Dieselsøl i Tromøysund

07.25:** Les mer her.

**LINDESNES: MC-velt

08.15:** En motorsykkel skal ha sklidd på noe oljesøl og kjørt av veien på E 39 ved Vigeland. Fører skal være oppegående og er fraktet til legevakt med ambulanse for sjekk. Veitrafikksentralen er varslet for å få fjernet oljesølet.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

09.16:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Kjørte bil uten førerkort

10.33:** En mannlig bilfører på 33 år fra Kristiansand ble stanset av en politipatrulje på Gartnerløkka. Mannen har ikke førerkort og blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Moped krasjet inn i bil

12.11:** Det ble meldt om trafikkulykke mellom bil og moped i Vesterveien. Politi og ambulanse ble sendt til stedet. En mopedist hadde kjørt inn i en personbil bakfra som hadde stoppet for rødt lys. Mopedføreren, en 17 år gammel jente, ble kjørt til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Hjul forårsaket trafikkulykke på E 18

14.32:** Les egen sak

**EVJE OG HORNNES: Personbil og lastebil frontkolliderte ved Moisund

14.43:** Les egen sak

**MANDAL: Kvinne ble filmet av mann på stranda

16.11:** Les egen sak