**GRIMSTAD: Brann i sikringsskap

23.41:** Melding om brann i et sikringsskap på en hytte ved Morvika i Grimstad. Dreide seg om branntilløp i en jordfeilbryter. Ingen personer kom til skade.

**KRISTIANSAND: Fyrverkeri ved kirke

00.17:** Politiet i Kristiansand får melding om fyrverkeri ved Lund Kirke. Ingen syndere var å se da politiet kom til stedet.

**LINDESNES: Biltyveri

00.21:** En person melder til politiet at bilen hans er i ferd med å bli stjålet. Tyven hadde klart og trillet bilen et stykke, før den stoppet mot en kant. Politiet pågriper en 21 år gammel mann, som er beruset og tas med inn til stasjonen for ytterligere prøver. Anmeldes for brukstyveri samt mistanke for kjøring i påvirket tilstand.

**ARENDAL: Slåsskamp i sentrum

01.04:** En patrulje i Arendal innbringer to menn etter slossing i sentrum, samt å nekte å fjerne seg etter politiets pålegg. De to på 21 og 24 år blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Kranglete gjest i apotekergården

01.34;** Apotekergården ber om assistanse til å fjerne en kranglevoren gjest, som blant annet har misbrukt identitetsbevis ved å låne det bort til en annen person. Patruljen bortviser en 20-åring.

**ARENDAL: Slagsmål på Langebrygga

01.43:** Politiet får melding om slagsmål på Langbrygga i Arendal. Tre personer blir bortvist fra stedet. De tre skal være i starten av 20-årene.

**KRISTIANSAND: Trøblete gjest

01.53:** Victoria Pub ber om bistand da en mann nekter å gå fra stedet. Mannen er gått når politipatruljen ankommer.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

01.53:** Politiet innbringer en mann på 19 år som anmeldes for besittelse av en mindre mengde narkotika.

**KRISTIANSAND: Nekter å forlate stedet

02.14:** Politiet innbringer en person fra Markens gate som nekter å forlate stedet til tross for flere pålegg fra politiet. Han nekter også å oppgi navn. Personen må derfor tilbringe natten i arresten.

**SØGNE: Truet med å stjele øl

02.50:** En mann ringer til politiet og truer med å knuse en rute ved Tangvall Sentrum. Innringer sier han har planer om å stjele øl. Politiet drar mot stedet, men finner ut at det hele var en bløff fra mannens side.

**RISØR: Tre personer utsatt for vold

03.12:** To gutter på 18 år melder at de er blitt utsatt for vold av to eldre gutter. Den ene skal være slått og sparket i hodet. Det viser seg at det er tre stykker som er utsatt for vold av navngitt person. Fornærmede blir sendt til legevakten i Arendal for sjekk. Mistenkte er navngitt og vil bli anmeldt av de tre fornærmede.

**FROLAND: Påvirket kjøring

04.27:** Politiet i Arendal stopper en 47 år gammel person i Osedal som kjører i påvirket tilstand. Føreren tas med til stasjonen for blodprøver.

ARENDAL: Bil i grøfta

06.57: Melding om bil i grøfta ved Myra Skole i Arendal. Politiet forsøker å kontakte bileier.

MANDAL: Jolle drivende til sjøs

08.15: En liten, grå Pioner jolle er observert drivende mot Skjærøya. Jolla er tom og har ingen motor.

KRISTIANSAND: Beruset person observert

08.43: Politiet får melding om en beruset person ved Kongsgård Allé. Mannen blir hjulpet hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Promillekontroll

08.00-11.00: Politiet foretar promillekontroller rundt Kristiansand. 125 blir kontrollerte, men ingen gir utslag på testen. To førere får pålegg for lysfeil.

E18 RONA: Dårlig sikret bil

09.53: Meldinger om en bilist som skal ha mistet en stor kasse på E 18, til stor fare for trafikken. Viste seg å være hagemøbler som hadde falt av grunnet dårlig sikring av bilen. En mann på 60 år får førerkortet inndratt.

RISØR: Knust vindu

10.06: Politiet får melding om at butikken "Labb og Snute" har fått et vindu knust i løpet av natten. Ingen hadde vært inne i butikken.

MOSBY: Hund på avveie

11.03: En melder har tatt vare på en flatcoat retriver tispe på Mosby. Hvis ikke eier melder seg blir hunden hentet av Falck.

ARENDAL: Beruset person

11.28: Politiet får melding om en beruset person i Østregate i Arendal. Politiet lette etter mannen, uten hell.