Riise vurderer å vende hjem

Oslo (NTB): John Arne Riise åpner for å avslutte fotballkarrieren i Lillestrøm etter snart 16 år i utlandet.

Publisert: Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over seks år gammel

33-åringen får for tiden ingen spilletid for Fulham. Denne sesongen har han som regel sittet på benken eller blitt holdt utenfor troppen. Riise føler det kan være riktig å komme hjem igjen til Norge.

— Jeg har bodd i utlandet i nesten halve livet mitt. Tiden kan være moden for å flytte hjem på nyåret, forteller Riise til TV 2. For den tidligere landslagsbacken er Lillestrøm det mest aktuelle alternativet i norsk fotball. Fra før spiller lillebror Bjørn Helge i klubben.

— Det hadde vært gøy å avslutte karrieren i Lillestrøm sammen med «brodern», men jeg har ikke tatt noen avgjørelse på hva jeg skal gjøre ennå. Jeg føler i hvert fall at jeg kan spille i fire-fem år til, sier Riise.

Ifølge LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann er romerikingene interessert i å hente Riise. - John Arne er ekstremt profesjonell, han er en vinnerskalle og han ville tilført laget vårt mye både på banen og i garderoben. Den store utfordringen er å få det til økonomisk. Vi jobber med å se hva vi kan få til med ekstern økonomisk hjelp, sier Bjarmann til TV 2. (©NTB)

Publisert: