OSLO: Stabæk opplyser i en pressemelding at fotballspilleren ble sist sett i området rundt Bislett stadion i Oslo lørdag klokken 7.26. 22-åringen var kledd i mørke jeans, blå joggesko med turkise lisser og en lys beige høyhalset genser.

— Vi ber publikum om hjelp til å finne Tor Marius. Ingen vet hvor han er. Vi er selvfølgelig veldig bekymret, sier Stabæk-lege Arne Røde til VG.

— Han bodde hos sin bror i byen og ble fanget opp av et overvåkingskamera da han forlot leiligheten hans lørdag morgen. Han har ikke med seg mobil, lommebok eller nøkler, og vi har ikke fått kontakt med ham på over et døgn, forteller Røde.

Gromstad ble meldt savnet lørdag kveld, opplyser Oslo-politiet til VG. Lagkameratene ble orientert søndag formiddag og dro umiddelbart ut for å lete etter 22-åringen.

— Vi har ikke gått ut med etterlysning av ham. Vi er avhengig at vi får tips om hvor han kan befinne seg og har ikke noe aktivt søk etter ham på dette tidspunktet, sier vaktleder på Krimvakta i Oslo, Ingunn Braseth, til VG.

Forsvarsspilleren ble skadet i cupkampen mot Fana tidligere i uken og var derfor uaktuell til lørdagens seriekamp mot Molde. Gromstad, som opprinnelig er fra Arendal, kom til Stabæk fra FK Arendal i 2007.