ÅSERAL: Det skal være ei tilleggsnæring til gårdsdriften.De to ekteparene tar sikte på å kjøpe hele skrotter fra slakterier til videreforedling. Til produksjon og salg planlegger de å ta i bruk «det blå, lisle huset på Eigså».Før de setter i gang virksomheten for fullt, ønsker parene å gjennomføre et forprosjekt. Da vil de besøke andre som driver lignende virksomhet og delta på kurs i salg og markedsføring i regi av etableringssenteret i Kristiansand.De fire har noe erfaring med salting og tørking av kjøtt fra før. I forprosjektet planlegger de å eksperimentere med en mindre prøveproduksjon som skal brukes til å teste markedet. Dessuten tar de sikte på å samarbeide med Gerd Heddeland i Agdermat.Prøveprosjektet er anslått å koste 30.500 kroner. I innstillingen til næringsutvalget i Åseral er det foreslått at ekteparene skal få et tilskudd på 6.100 kroner til forprosjektet. Det er også søkt om tilskudd fra SND på 15.000 kroner.