Adresseavisen skriver at RBK-direktør Rune Bratseth og trener Åge Hareide ikke bare tenker på neste sesong, men ser enda lenger fram i tiden. Derfor vil de allerede nå sikre seg Erik Hoftuns underskrift.Vi kommer til å tilby Hoftun en lengre kontrakt enn bare ut neste år, sier Bratseth til Adresseavisen. Han vil ikke si hvor mye lengre kontrakten kapteinen vil få, men bekrefter at klubben vil beholde ham lenger enn det året han har igjen.

Dette var hyggelig å høre, for jeg er motivert for å spille fotball i noen år til hvis kroppen holder, sier Erik Hoftun i en kommentar.

Han sier at han gjerne vil spille så lenge han gleder seg til trening og kamp, men den dagen motivasjonen og lysten til å vinne blir borte, ja, da vil han gi seg. Hoftun fyller 34 år i mars neste år.

Men det er ikke bare Hoftuns kontrakt som går ut etter neste sesong. Det gjelder også Dagfinn Enerly, Christer George, Arni Gautur Arason, Harald Brattbakk, Ståle Stensaas, Lars Blixt og Janne Saarinen.

Vi ønsker ikke å forlenge kontraktene til alle disse spillerne, sier Bratseth, som legger til at arbeidet med dette starter med det aller første.