Songdalen Noddeland Store politistyrker jaktet i går kveld på gjerningsmannen fra Kristiansand.Den 26 år gamle ekskjæresten stakk av fra åstedet, og politiet satte inn store styrker i jakten på gjerningsmannen.Senere på kvelden ble det startet søk med politihund i håp om å finne spor etter gjerningsmannen eller gjenstander som kan knyttes opp mot drapet. Den 26 år gamle mannen ble i går kveld siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Hadde voldslarm.

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til bar den drepte kvinnen voldsalarm. Hun rakk å utløse alarmen som varslet politiet om volden som fant sted i eneboligen på Skinnarsmoen, utenfor Kristiansand. Men politiet klarte ikke å rekke frem til ulykkesstedet før det var for sent. Kvinnen bodde i huset sammen med sine foreldre og en eldre bror. Slåsskamp.

Det skal ha vært en slåsskamp i huset før kvinnen ble funnet, trolig lå hun død i stuen. Luftambulanse ble tilkalt, men det var ingenting de kunne gjøre for å redde livet hennes. Politiet var i går ettermiddag sparsomme med opplysninger om drapet, men politiadvokat Arne Kjønstad bekrefter av 23-åringen ble funnet død i egen bolig klokken 17.30. Han vil for øvrig ikke si noe om hvordan kvinnen er blitt drept. Naboer i sjokk.

Sjokkerte naboer karakteriserer den drepte som rolig og stabil.— Alle kjenner alle her. Vi kjenner henne fra kormiljøet, sier to jenter, som fulgte politiets arbeid utenfor den dreptes bolig. - Dette er slikt som ikke skjer i Greipstad. Vi lever i en syk verden. Hun er den mest stabile man kan tenke seg, og er den siste man kunne tenke seg ble innblandet i noe slikt, sier Ingrid Halland (19) og Heidi Dybesland (18).Den drepte skal ha vært med i Ungdomsarbeidet i Greipstadmenighet og hun var også student ved HIA. pågrepet.

Mannen ble pågrepet langs veien, en kilometer fra åstedet, i går kveld kl. 21.45. Tekst: Marianne Gauslaa, Kjetil Reite, Tormod Flem Vegge