**KRISTIANSAND: Dørvakt slått ned

00.41:** Politiet må hjelpe til med å fjerne en person som nekter å forlate et utested. Mannen på (29) år fra Kristiansand har tidligere på kveldens slått ned den kvinnelige (39) dørvakten på stedet. Dørvakten anmelder saken til politiet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.44:** Politiet mottar en melding om en overstadig beruset mann nede ved rutebilstasjonen. Han skal ha kranglet med flere personer på stedet. Når politipatruljen ankommer stedet nekter han fremdeles å flytte seg. Politiet tar han med til stasjonen.

**KRISTIANSAND: Bråk

00.46:** Politiet får inn melding om at dørvaktene på Rederiet slåss med en 28 åring fra Kristiansand. Dørvaktene får etter hvert kontroll på mannen, og når politiet kommer ned har ting ordnet seg.

**VENNESLA: Raketter

01.08:** Politiet får melding om at raketter skytes opp fra et boligfelt på Vennesla. På grunn av mye bråk i byen har ikke politiet mulighet til å reise ut for å sjekke det opp.

**FARSUND: Dyre dråper

01.04:** En gutt på 17 år blir bøtelagt for å drikke på offentlig sted.

**SONGDALEN: Kjørt ned gjerde

01.24:** Politiet får melding om at en bil har kjørt ned et gjerde ved hoppbakken. Når politipatruljen ankommer stedet finner de deler av bilen i veibanen, men selve bilen er borte. De finner etter hvert en BMW med skader som matcher delene på ulykkesplassen og får falken til å taue den bort. Samtidig lokaliserer en annen politipatrulje sjåføren av bilen. Sjåføren er en mann på 26 år fra Kristiansand. Han blir pågrepet av politiet.

**KRISTIANSAND: Kastet moreller på taxi

01.49:** Politiet får melding fra en taxisjåfør som trenger hjelp ved Løkkeveien. En mann (39) er forbannet over at taxiene stadig vekk kjører for fort i boligfeltet. På grunn av dette startet han å kaste moreller og kjefte på taxisjåføren. Politiet får roet situasjonen ned, og det løser seg uten noe videre etterspill.

**KRISTIANSAND: Falsk id

01.48:** Politiet får en melding fra en vakt på Leopold om at de har stoppet en jente på 16 år med falskt leg. Politiet henter 16 åringen som forklarer at hun har lånt søsterens bankkort. Jente og søster blir anmeldt, og politiet kjører jenta hjem til moren.

**KRISTIANSAND: Flaske i hodet

02.32:** En politipatrulje kommer over en mann i Østerveien som skal ha fått en flaske i bakhodet. Hendelsen skal ha skjedd i en leilighet i nærheten. Politiet kjører han til legevakten. I mellomtiden pågripes to personer på 18 og 19 år fra Østlandet for hendelsen

**KRISTIANSAND: Sov på perrongen

02.39:** Politiet får en melding om en overstadig beruset person som sover på jernbaneperrongen. Når politiet vekker han, vet han ikke hvor han er eller hvor han skal. Politiet tar han med til politistasjonen der de finner ut at han er 21 år og kommer fra Drammen. Han får lov til å tilbringe natten på politistasjonen.

**KRISTIANSAND: Truer dørvaktene

03.14:** Politiet får inn en melding om en beruset person som truer dørvaktene på Havanna. Politipatrulje reiser til stedet og bortviser mannen.

**KRISTIANSAND: McDonald.

03.18** Politiet vekker en mann som ligger å sover på utsiden av McDonald. Han er beruset, men klar nok til å komme seg hjem på egenhånd.

**FARSUND: Urinering på offentlig sted

01.39:** Politiet kommer over to tissetrengte menn i alderen 20 og 32 år som urinerer på offentlig sted. Begge to blir bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Hærverk

03.57:** To personer blir tatt av politiet etter å ha bedrevet hærverk på trafikkskilt.

**MANDAL: Promillekjøring

04.16:** Politiet stopper en bil i Mandal. Vedkommende som kjører bilen lukter alkohol, og blir kjørt til legevakten for blodprøve. Personen som er 34 år og kommer fra Mandal har heller ikke gyldig førerkort, og bilen han kjører i er ikke hans.

**KRISTIANSAND: Hærverk på campingplass

04.22:** Politiet får en telefon fra vakta på Eg camping. En person har tømt ut brannslukningsapparatet i en brakkehytte, utløst brannalarmen og lagt seg til å sove på utsiden av hytta. Politipatruljen pågriper mannen som innrømmer alt.

**KRISTIANSAND: Beruset person

04.35:** En person har lagt seg til å sove på utsiden av Phønix kino. Politiet vekker personen og sender han hjem.

**MANDAL: Kjørte moped i fylla

05.12:** En politipatrulje stopper en 52 år gammel mann på moped. Det viser seg at han fyllekjører. Han blir tatt med til legevakten for blodprøver.

**KRISTIANSAND: Hindrer etterforskning

04.20:** Politiet pågriper en mann for å hindre politiets etterforskning i forbindelse med knivstikkingen ved Ernst Hotell. Mannen som er beruset har gått over sperringene og blandet seg inn i etterforskningen. Han blir brakt til politistasjonen hvor han erkjenner forholdet.

**KRISTIANSAND: Viste fingeren til politiet

03.10:** En person (49) fra Kristiansand viser fingeren til politiet og blir anmeldt for det.