KRISTIANSAND: — Totalt har vi nok hatt et 20-talls personer i arresten på Agder, fordelt på Kristiansand og Arendal, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Det dreier seg om alt fra slåsskjemper og knivstikkere til promillekjørere og fyllebøtter, etter det Solås karakteriserer som en relativt normal lørdagsnatt for Agder-politiet.

Tre personer ble stanset for fyllekjøring i Aust-Agder, og en av dem forsøkte å stikke av fra politiet.

— Det har kanskje vært litt ekstra småtteri akkurat i natt med litt spesielle episoder, som flere knivstikkinger, men utover det - ikke noe mer enn forventet, sier Solås.

**SØGNE: Knivstikking

22.50** - En 19-åring fra Søgne ble stukket med kniv i en bil sammen med to andre gutter på samme alder. Politiet ble varslet av 19-åringens mor, som kjørte ham til sykehuset. Ingen vitale kroppsdeler skal være rammet av knivstikkingen, og 19-åringen er innlagt på sykehus over natta.

Raserte hotellrom i Arendal

Fant død mann i sentrum

GRIMSTAD: Slått ned

00.00 - En 21 år gammel mann gikk forbi utestedet Galleriet ved midnatt, natt til søndag, da en annen mann kom bort til ham og slo ham rett ned. 21-åringen fikk skade på to fortenner, kutt over venstre øye og blødde neseblod etter angrepet. Mannen som slo, også han 21 år fra Grimstad, ble pågrepet av politiet og brakt til arresten i Arendal. Han vil bli siktet for legemsbeskadigelse.

VÅGSBYGD: Knivstikking II

00.11 - En 41 år gammel kvinne ringer politiet og påstår hun er blitt knivstukket mens hun sov. Politiet rykker dermed ut til Kirsten Flagstads vei, og rekvirerer ambulanse. Kvinnen har fått akuttskader i en ankel og i underarmen, og den mistenkte, en 19 år gammel kvinne, blir pågrepet.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

00.19** - En gjest kom i klammeri med vaktene på utestedet Leopold i Kristiansand. Mannen som slo forlot stedet i en bil, og forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Blødde i taxikø

00.39** - En mann i 20-årene lå skadet i taxikøen i Arendal sentrum og blødde så mye at politiet rekvirerte ambulanse. I det ambulansen kommer, blir folk i køen vitner til et slagsmål like ved, og en mann, han også i 20-årene, blir slått rett ned. Dermed må det tilkalles enda en ambulanse. Politiet pågriper en person som nekter å oppgi personalia.

**ARENDAL: Fyllekjører krabbet omkring

01.02** - En mann var så kraftig beruset at han ikke klarte å stå på beina da han veltet ut av bilen på Omresletta. Vitner på stedet fortalte politiet at nødblinken sto på, og at mannen krøp omkring i veikanten. Da politipatruljen kom til stedet, var mannen forduftet. Søk med hundepatrulje var resultatløst, og mannen må ha kommet seg unna, mener politiet.

FLEKKERØY: Stjålet moped I løpet av natten er det stjålet en moped av merke KTM bak bedehuset på Flekkerøya. Kjennemerke er PT 9199. **KRISTIANSAND: Knivstikking III

02.29** - En 24 år gammel mann fra Kristiansand blir tidligere på natten, i halv ett-tiden, angrepet under slåssing utenfor Ernst, og påført knivstikk i ryggen. 24-åringen merker imidlertid ikke noe til skadene før broren kommer for å hente ham, og dermed blir han kjørt til akutten. To menn på 23 og 27 fra Kristiansand blir pågrepet i forbindelse med saken, og sitter nå i arresten i påvente av avhør.

**HOVDEN: Innbrudd

03.55** - I løpet av natten har noen fjernet et vindu fra Hovden Golfklubbs lokaler. Innehaveren er varslet, det er ennå for tidlig å si om noe er blitt stjålet fra lokalene.