KRISTIANSAND: Ved utestedet Rederiet ba dørvaktene politiet om hjelp klokken 01.55 til å ta hånd om en overstadig beruset person på trappa. Litt senere meldte imidlertid patruljen at vedkommende klarte å gå på egne bein.

LYNGDAL: Det brant friskt i to containere ved Reiva i Lyngdal i natt, men brannvesenet var raskt på pletten for å slukke den udramatiske brannen. Det er uvisst om brannen var påtent.

KRISTIANSAND: En politipatrulje stanset en kjenning av politiet ved en rutinesjekk ved Wergelandsparken halv ni tirsdag morgen. Ved nærmere ettersyn viste det seg at sykkelen var meldt stjålet 2. januar i år. Mannen, som er 36 år gammel, er mistenkt for tyveriet. Eieren av sykkelen er kontaktet, og er forhåpentligvis glad for å få tilbake tohjulingen.

NODELAND: Tirsdag formiddag ble det meldt om en stjålet moped fra en ulåst garasje på Nodeland. Etter sporene på bakken å dømme, ser det ut som tyvene har slitt og dratt den med seg. Mopeden er en Suzuki med typebetegnelse 8380 og kjennetegn RA 7948. FROLAND: Klokken 11.49 tirsdag formiddag ble en Mitsubishi med registreringsnummer PD 16730 stjålet på Mykland i Froland. Politiet har foreløpig ikke oppsporet bil eller gjerningsmann.