Det var klokken 01 i natt Agder politidistrikt fikk melding om brann i en boligbrakke ved Eiken mek verksted. Brannvesenet meldte tilbake at den en polakken ble sendt med helikopter til Sørlandet sykehus Kristiansand med brannskader i fingre og på ryggen. Den andre polakken fikk bare røykskader, og ble sendt med ambulanse til sykehuset.

Birkenes: Trolig hærverk

0240: Politiet fikk melding fra Securitas om innbrudd på Hvalstand skole i Birkenes. Glasset i inngangsdøra var knust og alarmen utløst. Da politiet kom til stede viste det seg at det lå en stein i inngangsdøra. Ingenting er meldt stjålet, og alarmer som reagerer på bevegelse inne i bygget, er ikke utløst. Dermed antar politiet at det kun dreier seg om hærverk.

Kristiansand: Krakilsk i klammeri

0100: Vaktene på restaurant Havana i Kristiansand måtte legge en særdeles krakilsk mann i bakken. Det er ikke meldt at han slåss, men politiet kom og innbrakte mannen til sentralarresten. I dag vil han bli anmeldt for forholdet.

Kristiansand: Gjengslagsmål

0208: Seks-åtte ungdommer i alderen 17 til 23 år var involvert i en slåsskamp ved parko. En 23 år gammel mann fikk kuttskader. Det vites foreløpig ikke noe om årsaken til slåsskampen. Vitner er avhørt.

Kristiansand: Viste rompa

0253: I bråkekrysset ved 7/11 kommer en politipatrulje. En 26 år gammel mann fra Kristiansand oppdager dette, og gir uttrykk for sitt prinsippielle syn på lovens voktere ved å trekke ned buksa og vise fram bakdelen sin. Samtidig skjeller han ut tjenestemennene for "j.... idioter". Dette er klart over grensen for hva politipatruljen vil finne seg i av oppførsel, og 26-åringen må trekke opp buksa for å bli med på politistasjonen. I følge tjenestemennene på stedet, har det ikke skjedd noe som skulle kunne provosere mannen, så dette regnes som uprovosert rompevisning.

Kristiansand: Fyllekjørte

0310: En 38 år gammel kvinne observeres med vinglete kjøring på Vågsbygdveien i retning sentrum. Politiet stopper bilen og finner skjellig grunn til å mistenke kvinnen for å ha drukket alkohol. En utåndingsprøve på politistasjonen underbygger mistanken, ettersom måleren viser en promille på 1,3. Dermed blir førerkortet beslaglagt, og kvinnen må påregne et oppgjør i retssvesenet.

Arendal: Tente på mens familie sov

Mandal: Tyven stakk på strømpelesten

0735: Sønnen i huset i Solhøgdaveien i Mandal oppdaget plutselig en fremmed, mørk og høy mann i huset. Fyren hadde bare strømper — ikke sko på seg - og stakk da han ble oppdaget. Men han hadde rukket å knuse et vindu for å komme inn, ødelagt en pc, lagt igjen blodspor og en genser. Dermed har politiet gode spor å gå etter for å finne gjerningsmannen.