ÅMLI: Mobiltelefon stjålet En jente var på vei til volleyballtrening i Åmlihallen mandag, da hun oppdaget at hun var blitt frastjålet mobiltelefonen, samt penger og en veske.

**ARENDAL: Hytteinnbrudd

14.39:** Onsdag ettermiddag ble det meldt om et Innbruddsraid ved Gartheia i Eydehavn. Det er snakk om innbrudd i tre sjøboder og en hytte, og det er borttatt tv-er og flere dvd-er fra fritidsboligene.

**KRISTIANSAND — Butikktyv fersket

15.48** En butikktyv ble tatt på fersken i Jack & Jones-butikken i Kristiansand sentrum. Politiet pågrep vedkommende, en 31 år gammel mann fra Vågsbygd. Han hadde ikke rukket å ta noe ut av butikken, men ble funnet med stjålne klær fra Vero Moda på seg, og blir anmeldt for dette forholdet.

**KRISTIANSAND: Biltyv fersket

16.45** I Torsgata på Lund tok eieren av en bil en innbruddstyv på fersken i det han hadde tatt seg inn i vedkommendes bil. Tyven, en 25 år gammel mann fra Kristiansand, hadde forsynt seg med cd-er fra bilen.

**FARSUND: Stjal moped og konjakk

17.00** I løpet av helgen har en konjakkglad mopedist vært på ferde. Fra Storgata i Farsund har tyven brutt opp et vindu som sto i luftestilling, og slik tatt seg inn i boligen. Vel inne i leiligheten har tyven tatt med seg nøklene til en rød scooter av merke Honda, med registreringsnummer TS 7278. På vei ut døra har tyven også vært hensynsfull nok til å ta med seg hjelmen. I tillegg rasket også mopedtyven med seg en laptop og to flasker konjakk. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse, og har foreløpig ikke mange spor å gå etter.

MANDAL: Eieren fakket biltyv

**SØGNE: Fant store mengder verktøy

19.30** Det er funnet store mengder verktøy på et friområde midt på Langenessletta.

— Det var så mye at vi ikke fikk plass på en pickup, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Falken måtte hjelpe til med å hente alt verktøyet, som både skal være elektrisk og manuelt. Foreløpig vet ikke politiet hvor verktøyet stammer fra, men etterforsker saken videre.

**KRISTIANSAND: Ruset sjåfør kjørte i tunellveggen

20.35** En 24 år gammel mann fra Kristiansand sneiet inn i betongen ved utløpet av Baneheiatunellen i Festningsgata. Føreren innrømmet overfor politiet at han var ruset på amfetamin. Mannen ble tatt med for å avlegge blodprøve.

**FARSUND: Innbrudd i båter

22.25** Flere båter i Kjørrefjord båthavn har vært rammet av innbrudd. Drikkevarer og ekkolodd er blant det som er stjålet.