KRISTIANSAND: — Vi har ikke noe ytterligere å gå på i etterforskningen der, sier Oddbjørn Lunde, leder av personavsnittet ved Kristiansand politistasjon, til fvn.no.

Saken ble derfor henlagt av politiet allerede for et par uker siden.

— Vil du ha sex med meg? sa den uidentifiserte mannen til en åtte år gammel jente som er elev ved Solholmen skole etter skoletid mandag 4. september.

Jenta begynte å gå fra ham, men han fulgte etter et stykke innover i skogholtet bak skolen. Politiet iverksatte overvåkning av området etter episoden, og skolen har satt inn ekstra vakthold for å gjøre skoleveien så trygg som mulig for barna.

- At saken er henlagt, betyr det at det ikke er fare for at dette kommer til å skje igjen, Lunde?

— Det er jo ingen garanti for at ikke noen kan få kommentarer når de beveger seg ute hvor som helst. Men det har ikke skjedd noe verken før eller etter disse episodene, påpeker Lunde.

Han mener saken ble blåst opp for mye i media.

— Én fjær ble til fem høns, sier Lunde.

Halvannen uke etter episodene ved Solholmen skole, fikk en 27 år gammel mann en bot på 10.000 kroner etter at han dro ned buksene og viste kjønnsorganet til to ungdomsskolejenter på Grim skole. Denne mannen skal ikke være den samme personen som sextrakasserte en elev ved Solholmen skole.

Fvn.no følger saken.