**KRISTIANSAND: Ungdomsfest ute av kontroll

22.53:** Politiet fikk melding om en ungdomsfest på Slettheia som er kommet ute av kontroll. Festen har fått uinviterte gjester som lager bråk. Politipatruljen dro til stedet og fikk ordnet opp. Festdeltakerne forlot festen og tok bussen til sentrum.

**FARSUND: Klager på høy musikk 1

23.06:** Det er fest i et bolighus på Vasne. Politiet mottar klager om høyt støynivå.

**LILLESAND: Klager på høy musikk 2

23.29:** Feststemte sørlendinger i Skolegata får klager for å ha spilt for høy musikk.

**KRISTIANSAND: Klager på høy musikk 3

23.30:** En fest i Torridalsveien irriterte naboene.

**BIRKELAND: Klager på høy musikk 4

00.00 — 03.00:** Naboer klager på høy musikk på utsiden av området til Panikkfestivalen. Det er ikke selve festivalen som får klager, men en gjeng med ungdommer som oppholder seg utenfor området. Politiet finner til slutt frem til stedet og får ordnet opp i saken. Musikken blir dempet.

**RISØR: Klager på høy musikk 5

01.56:** Politiet får melding om høyt støynivå i en bolig på Viddefjell. Politiet kommer og får stilnet festen.

**MANDAL: Tilhenger stjålet fra butikk

23.31:** Politiet får melding om en tilhenger som er meldt stjålet fra Expert-butikken i Store Elvegata. Registreringsnummeret er: PY5908. Tilhengeren ble mest sannsynlig stjålet natt til 4. august.

**KRISTIANSAND: Ungdommer pågrepet med narkotika

23.39:** I sentrum oppdager politiet to gutter som oppfører seg mistenkelig. Politiet mistenker sjekker guttene. Begge to er beruset, og blir tatt for å ha narkotika på seg. Guttene er 88 og 89-modeller og kommer utenbys fra. Begge vil få rettet en sak mot seg.

**ARENDAL: Beruset person

23.42:** En beruset person ved Langbrygga klarer ikke å ta vare på seg selv og blir kjørt hjem av politiet.

**RISØR: Mann sendt i drukkenskapsarrest

23.45:** En beruset person i Kragsgate lager kvalme og nekter å fjerne seg fra området. Patruljen kommer og snakker til mannen, uten suksess. Den 18 år gamle telemarkingen er full og kranglete, og måtte ende kvelden i arresten i Arendal.

**LILLESAND: Slagsmål på Rutebilstasjonen

01.05:** En 19 år gammel mann fra Kristiansand kunne ikke oppføre seg etter han hadde vært på DDE-konsert. Mannen slo seg vrang da politiet kom. Det endte med at mannen ble sprayet med pepperspray, sendt til arresten og anmeldt av politiet.

**RISØR: Slagsmål utenfor videokiosk

01.44:** Politiet får melding om et slagsmål like ved Trebåt Festivalen. Når politiet ankommer stedet er ungdommene forsvunnet.

**LILLESAND: Slagsmål i sentrum

01.15:** En 22 år gammel Kristiansander og en 33 år gammel Lillesander havnet i slagsmål da de var i sentrum. Begge kommer til å anmelde hverandre. De vil også bli anmeldt av patruljen.

**ARENDAL: Bil hærverk

01.33:** Politiet får melding om at det er stjålet en bil fra Klampelia på Eydehavn.

02.56: Bileieren melder om at bilen er kommet til rette, men den var i heller dårlig forfatning. Tenningslåsen var ødelagt og musikkanlegget var stjålet. Saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Stjålet motorsykkel funnet

01.57:** En mann i Stengkleiva våkner av et kraftig brak utenfor huset sitt. Han så det lå en motorsykkel i veien og fryktet at noen hadde krasjet. Politiet ankommer stedet, men da er det ingen personer ved motorsykkelen. Den viser seg å være stjålet og er blitt utsatt for hærverk. Tenningssystemet er ødelagt, i tillegg er den blitt tjuvkoplet. Viking tauet inn motorsykkelen og politiet vil undersøke saken i ettertid.

**ARENDAL: Beruset kvinne laget kvalm

02.11:** En beruset kvinne fra Arendal slo seg vrang da hun var på Sjøloftet. Dørvaktene hadde problemer med henne, og kontaktet politiet. Da politiet kom fikk de fjernet kvinnen fra utestedet. Dørvaktene kommer til å anmelde kvinnen.

**GRIMSTAD: Blomstertyv

02.09:** En person skal ha forsynt seg med blomster som stod plassert utenfor Odden Senter. Blomstertyven skal ha kjørt en søramerikansk bil. Politiet kommer til å etterforske saken.

**ARENDAL: Beruset kvinne kjørt til legevakten

03.28:** En 19 år gammel kvinne fra Kristiansand klarte ikke å ta vare på seg selv. Politiet fikk melding om at hun oppholdt seg utenfor Scandic Hotell. Politiet tok seg av henne og kjørte henne til legevakten hvor hun ble behandlet.

**RISØR: Beruset kvinne kjørt hjem

05.15:** En 24 år gammel kvinne klarte ikke å ta vare på seg selv da hun vandret rundt i sentrum. Patruljen måtte hjelpe og kjørte henne hjem.

**KRISTIANSAND: Stakk av fra taxi

03.43:** En taxisjåfør fikk beskjed om å kjøre to personer til Briggeveien. Da de kom fram spurtet passasjerene ut av taxien og løp fra regningen. Taxisjåføren klarte ikke å oppspore de, men han vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Husbråk

04.21:** Politiet får melding om husbråk i Tollbodgaten. Leiligheten ble rasert under husbråket. Det var en 24 år gammel kvinne og en 21 år gammel mann som stod for kranglingen. Politiet mistenker mannen for å være problemskaperen. Mannen ble sent til legevakten og kvinnen kommer til å anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

04.34:** En 24 år gammel kristiansander ble stoppet i kontroll i Setersdalsveien. Mannen hadde ikke gyldig førerkort og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

09.00:** Politiet får melding om et boliginnbrudd i Bråvannsstien i Vågsbygd. Patruljen er varslet og vil undersøke saken.

**LINDESNES: Forlatt bil

09.30:** Politiet får melding om at det står en bil utenfor veien på Blørstad. Saken undersøkes.

**TVEDESTRAND: Moped kjørte i bil

10.54:** Politiet får melding om en mopedist som har kjørte i en bil ved butikken Den Glade Gris. Den 18 år gamle jenta skal ha brukket armen i sammenstøtet.

**TVEDESTRAND: Mistenkt for kjøring i ruset tilstand

15.07:** Politiet mistenker en bil i Arne Garborgsvei om å kjøre i ruset tilstand. Politiet vil få svar seinere i dag på analysene om bilføreren var beruset. Føreren var en 27 år gammel mann fra Arendal. I bilen hadde han med seg en 51 år gammel mann. Føreren får mest sannsynlig en sak på seg.

**ARENDAL: Bitt av hund

17.10** Politiet fikk melding om at en person ble bitt av en hund. Personen skal ikke ha fått alvorlige skader, og er usikker på om episoden skal anmeldes.

**TVEDESTRAND: Stjal Nissan varebil

17.31** I løpet av natta har en sort Nissan varebil med registreringsnummer KS 29311 blitt stjålet fra hovedgaten i Tvedestrand.

MANDAL: Båthenger stjålet I løpet av natta er en danskregistrert båthenger stjålet fra ballast-brygga i Mandal.

**ARENDAL: Fulle ungdommer hoppet fra bro

19.54** Politiet måtte rykke ut da de fikk melding om at fulle ungdommer hoppet fra Vippa bro på Nedenes. Patruljen nektet ungdommene å fortsette den vågale leken.

**GRIMSTAD: 12 fots Windrace stjålet

19.58** En 12 fots Windrace-båt med en 9,9 hestekrefters Yamaha-motor er stjålet fra Stølekilen i tidsrommet torsdag kveld til fredag kveld. Båten er hvit med grått interiør.

**KRISTIANSAND: Fant bil med påsatte skilter

20.34** Patruljen i Kristiansand kom over en hensatt bil i Jørgen Moes gate. Bilen hadde påsatte kjennetegn som ikke stemte overens med den typen bil. Politiet beslagla skiltene og skrev ut en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Kastet fra seg narkotika med politiet i hælene

21.01** Patruljen kom over en mann på Justvik som prøvde å stikke av. Da han løp, kastet han fra seg en pakke med noen gram amfetamin. Mannen, som er 38 år gammel og fra Kristiansand, ble raskt innhentet og pågrepet.

**MANDAL: Jakter på ung mobiltyv

21.03** Campinggjester på Sjøsanden ble frastjålet to mobiltelefoner, men fikk et glimt av tyven som stakk av på sykkel. Tyven skal være en ung, høy og tynn gutt under 20 år med rødlig hår, ikledd dongribukse og en rød-rutete skjorte. Patuljen leter etter gutten.

**RISØR: Ungdomsgjeng tatt for medbragt øl

21.30** To-tre politipatruljer rykket ut da de fikk melding om tilstrømning av ungdommer med medbragt øl i Urheia-området. Patruljen beordret ungdommene som hadde åpnede ølflasker til å helle ut innholdet. Ingen ble observert mens de drakk, derfor ble ingen bøtlagt.

**MANDAL: Unggutt kjørt hjem etter spying

21.33** En gutt på 15 år ble kjørt til legevakten og videre overlevert til foreldrene etter at han ble funnet i brokrysset da han kastet opp.

**KRISTIANSAND: Høy musikk 6

22.28** Politiet fikk melding om høy musikk fra en leilighet i Østerveien. Da patruljen kom til stedet, var vorspielet der på vei til å løse seg opp, og deltakerne var på vei til byen.

MANDAL: Jakter på mann som slo med planke

**RISØR: Mistenkt for å kaste ølbokser ut av vinduet

23.08** Politipatruljen rykket ut til en fest der det ble kastet ølbokser ut av vinduet. Politiet stoppet festen og tok personalier på personen som er mistenkt for å kaste ølboksene. Saken vil følges opp over helga.