Det var fullsatt i Aquarama da Vipers tok imot Györ i siste hovedrundekamp, selv om den ungarske klubben for lengst er gruppevinner og Vipers var sikret 2.-plass allerede da CSM Bucuresti overraskende avga poeng mot tabelljumbo Thüringen fredag.

Vipers holdt følge med gjestene til 17-17 ved pause, men på 18-18 tidlig i annen omgang raknet hjemmelaget. I løpet av sju minutter tilrev Györ seg seks måls ledelse, og på 19-25 var kampen i virkeligheten avgjort.

Silje Waade scoret seks mål for Vipers og ble kåret til lagets beste spiller, mens Györ-spiller Stine Bredal Oftedal ble kampens toppscorer med åtte mål. Av de andre norske Györ-spillerne scoret Kari Brattset tre mål og Veronica Kristiansen to.

Györ er nå ubeseiret i 21 mesterligakamper på rad og er bare en kamp fra å tangere turneringsrekorden klubben holder selv (satt fra mai 2013 til november 2014). Denne sesongen har klubben ni seirer og to uavgjorte i turneringen.

Neste oppgave for lagene i mesterligaen blir kvartfinale. Vipers møter Buducnost Podgorica, som ble nummer tre i gruppe 1, og har hjemmekamp til slutt. Györ skal møte danske Odense.