FOTBALLSØR ARENA— Ungguttene på banen her i dag kan bli like gode, om ikke bedre enn Strømstad, Hæstad og Johnsen. Og vi vet jo alle hva de har levert, sier Erik Solér, styreformann i Start, etter 5-2-seieren i serieåpningen mot Nybergsund-Trysil.Han mener ungguttene, med Aram Khalili og Christer Kleiven i spissen, minner mye om Fredrik Strømstad, Kristofer Hæstad og Marius Johnsen da de i 2004 slo gjennom for alvor. Og året etter ble de hele landets kjæledegger. - Jeg er veldig sikker på at de kommer til å slå ut i full blomst i år, bli gode eliteseriespillere, og helt sikkert komme enda lengre enn det også, sier Solér. POSITIVT med NEDRYKK.

Khalili, Kleiven, Espen Børufsen og Morten Hæstad hører til Starts lovende unggutter. I likhet med både Strømstad, Hæstad og Johnsen da de var på samme alder, har også de fire ungguttene vært innom aldersbestemte landslag.- De har massevis av landskamper og er spillere vi kommer til å høre mye om fremover, tror Solér.Styreformannen mener at årets sesong i 1. divisjon kommer til å bli en uvurderlig erfaring å ta med seg videre. På samme måte som den ble for trioen Strømstad/Hæstad og Johnsen i 2004.- For dem er nok nedrykket til 1. divisjon det beste som kunne skjedd. De kommer til å få mye spilletid, og ikke minst erfaring, sier Solér. DRØMMESTART.

I sesongåpningen mot Nybergsund-Trysil kom både Kleiven og Khalili på scoringslisten, og fikk akkurat den drømmestarten de kunne håpe på.- Dette er fantastisk og som en drøm for meg. Jeg kan ikke be om mer, bare det å få starte første kamp er stort, sier Aram Khalili.Sports- og mediedirektør Svein Mathisen stiller seg bak Solérs sammenligning.- Se bare på hva de viser i kampen i dag. Jeg er sikker på at de kommer til å slå til skikkelig i år. Og heldigvis for oss er de alle under langtidskontrakt, sier en fornøyd Mathisen.Tekst: Line Raaenline.raaen@fvn.no - 95 24 10 91