**KRISTIANSAND: Ble slått til

00.20** En person melder at han er blitt forulempet og slått utenfor Leopold i Vestre Strandgate. Mannen melder også at han kan påvise gjerningsperson. Når patruljen kommer til stedet har gjerningsperon dratt fra stedet. Mannen fikk kun mindre skader.

**KRISTIANSAND: Urinering i Markensgate

00.30** En kar i midten av 50-årene blir stoppet av politiet når han urinerer i Markensgate ved Torvet. Mannen vedtok ikke bot og kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slo til forbipasserende

00.10** Politiet får melding om, og signalement på en skallet person som skal ha slått til forbipasserende utenfor Victoria pub i Markensgate. Det er noe uklart hva som har skjedd.

01.10 Politiet får en ny melding om flere tilfeller av det samme. Etter hvert blir tre personer i 16-års alderen pågrepet. De skal også ha vært i basketak i Tollbodgata ved Kvadraturen skole. Den ene av ungdommene skal ha sprayet en person med rød lakk. Personene blir innbrakt til barnevernsvakten.

**MANDAL: Høylutt russefest

01.05** Politiet får melding fa naboer som har problemer med å sove på grunn av støy fra en russefest på gymnaset i Mandal. Politipatruljen melder at det er mye russ på stedet, og de får dempet støyen.

**ARENDAL: Skal ha slått til person

01.30** En person skal etter sigende ha slått til en annen på utestedet Kastellet i Arendal. En mann fra Arendal i midten av 30-årene blir pågrepet for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Urinerte på politiets garasje

02.55** Politiet får melding om en ny urinering, denne gangen i Arendal. En svenske i 40-årene har urinert på politiets garasjeport. Den berusede mannen ble satt i drukkenskapsarrest og vil bli presentert med en bot på morgenen.

**KVINESDAL: Trafikkulykke

03.45** AMK melder om en bil som har kjørt ut av veien og i en fjellvegg på gamle E39 etter bomstasjonen. Bilfører har svingt ut av veien for å unngå en elg. Det skal ikke være alvorlige skader på de to personene som satt i bilen, men begge ble brakt til sykehus for kontroll. Bilen var såpass skadet at den ble borttauet.

**HÅNES: Stjålet bil

04.00** Politiet får melding fra bileier om at bilen hans er stjålet i Grovikveien på Hånes. Bilen er en blå Ford med registreringsnummer AX 68980

**KRISTIANSAND: Forsøk på grovt tyveri

04.30** Alarmen går på Statoil Vesterveien på bensinstasjonen som ligger nærmest sjøen. Det blir meldt om grovt tyveri og tre patruljer er på stedet og tar en mann i 20-årene på fersken. Han blir satt i varetekt.

**SØGNE: Innbruddsforsøk

05.20** Det blir meldt om innbruddsforsøk på Hydro Texaco i Høllen. En vekter og politi drar til stedet. Det er knust en rute i ei dør og to vinduer på baksiden er også knust, men det ser ikke ut til at personene har kommet seg inn i bensinstasjonen.

**ARENDAL: Brutt seg inn i biler etter russefest

07.00** Personer har brutt seg inn i russebiler ved Myra skole. Politiet har vært på stedet og det viser seg at diverse stereoanlegg er borttatt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd og muligens en stjålet bil

09.19** Det meldes om innbrudd hos Byggmester Dovland i Ægirsvei på Lund. En lekablokk er kastet gjennom et vindu og det er mulig at en bil er stjålet.

**KVINESDAL: Bilbrann

15.00:** Politiet får melding om en bilbrann i Steindal i Kvinesdal. Brannvesenet slukker brannen og bilen skal være utbrent.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

15.58:** I løpet av natta har tyver stjålet gods fra Korsvik Marina i Randesund. Et vindu på baksiden er knust. Politiet har sikret seg overvåkningsbilder av innbruddet, som skjedde ved 5-tiden i natt.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj

En danske er stoppet av Tollvesenet i besittelse av 130 gram hasj. Han ble hentet av politiet og er satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

18.56:** En kvinne bosatt i Korvettveien melder at hennes Saab er blitt stjålet. Bilen er forsvunet fra en parkeringsplass i løpet av siste døgn. Bilen er sølvfarget og har kjennemerke DE43776. FROLAND: Bilbrann

En Opel som ble meldt stjålet på Rykene i går ble i dag funnet utbremt ved Bøyleland i Froland.