SØGNE: Det var 22. juni klokken 00.40 i år kvinnen kjørte av Repstadveien i Søgne med en Volvo 40. Hun hadde på ulykkestidspunktet to passasjerer i bilen.

Først klokken 02.00, altså over en time etter at hun ble stoppet, ble blodprøven av kvinnen tatt. Etter at sikkerhetsmarginen var trukket fra viste prøven en promille på 2,04. Foruten fyllekjøring, ble kvinnen også siktet for å ikke ha hatt gyldig førerkort for bil. Hun hadde ikke levert dokumentasjon som bekreftet at hun hadde gjennomført mørkekjøring, og dermed var hennes førerkort i klasse B ikke gyldig.

I retten erkjente kvinnen straffskyld, og godtok at saken kunne behandles som en tilståelsessak. Politiet la ned påstand om fengsel i 21 dager, men retten fant formildende hensyn som gjorde at straffen ble satt til 18 dagers fengsel.

Den nå 20 år gamle kvinnen har aleneomsorg for et lite barn, men retten kom fram til at barnet vil godt ivaretatt til tross for at moren, som er tidligere ustraffet, må i fengsel. I tillegg må kvinnen betale 8000 kroner i bot til statskassa og mister retten til å kjøre bil de neste to årene.