— Det blir liksom aldri feil å ha en førsteplass, sier en storfornøyd Mikkel S. Eriksen fra telefon fra USA.

— Dette blir nå den tredje førsteplassen vår på Billboard Hot 100. «Take a bow» gjorde et kjempebyks denne uken opp fra 53. til 1. plass. Et syvmilssteg som Eriksen tror skyldes den massive nedlastingen fra iTunes.

— «Take a bow» solgte over 300.000 tusen på en knapp uke, sier Eriksen. - Det er den tredje mest solgte på så kort tid på iTunes noensinne. Ekstra morsomt er det da at det er en artist vi føler en sterk tilknytning til.

Historien bak suksessen med «Take a bow» er litt spesiell, forteller Eriksen. I forbindelse med relanseringen av Rihannas album «Good Girl Gone Bad: Reloaded» så følte Stargate-gutta at albumet manglet en god ballade. En magefølelse som skulle vise seg å være korrekt. For sammen med Ne-Yo så har nå altså Stargate sikret seg sin tredje prestisjeplass på Billboard Hot 100 - kanskje den aller viktigste listen i musikk-USA.

— Vi måtte fly til Liverpool for å spille inn vokalen, sier Eriksen. - Hele greia tok kun èn dag. Så dette er en hit som bokstavelig talt er rykende fersk.

«Take a bow» var ikke med på den første versjonen av Rihannas album «Good Girl Gone Bad», men dukker først opp med re-utgivelsen av platen neste måned. «Good Girl Gone Bad: Reloaded» vil i tillegg til «Take a Bow» også inneholde en remix av låten «If I Never See Your Face Again», samt en DVD med konsertopptak og en dokumentar.

«Take a bow» er Rihannas tredje nr. 1 single i USA.