FARSUND: Onsdag kveld stoppet Langøy, som er daglig leder ved Spar-butikken i Farsund, to tyver som hadde forsynt seg med kjøttvarer fra butikken.

I fryserommet hadde de tyvene fylt en sekk med kjøttvarer. De ble imidlertid oppdaget av en kunde som varslet kassebetjeningen, skriver Farsunds Avis.

Politiet var i Kristiansand

Da mannen kom til kassen for å betale en vare ble han konfrontert med tyveriet, men nektet all kjennskap til tyveriet. Langøy kontaktet politiet, men fikk da beskjed om at de ikke kunne komme. Årsak: Kun én tjenestemann var på jobb i Lister-regionen, og han var i Kristiansand.

– Han sa «det er en på vakt, og jeg er i Kristiansand, så jeg har ikke mulighet til å komme», forteller Spar-sjefen til avisen.

Rundstjålet flere ganger

Utenfor butikken klarte butikkbetjeningen å sikre varene.

– Hvis jeg ikke hadde fått hjelp av noen unggutter på utsiden, og et par kunder som var i butikken, så hadde han fått med seg alt kjøttet også, forteller Langøy til Farsunds Avis.

Etter den ubehagelige episode gikk Langøy gjennom filmen fra overvåkningskameraene. De så da at tyvene hadde vært gjennom butikken flere ganger for å forsyne seg.

– Det er jo helt utrolig. Se på det der, den der er verd mange penger, sier hun til avisen.