**ARENDAL: Steinras

23.33** fikk politiet melding om et steinras på Svinoddveien i Arendal. Tre store steinblokker hadde løsnet og falt ned i veibanen. Politiet har sendt saken videre til Arendal kommune.

**GRIMSTAD: Innbrudd i iskrembil

23.37** fikk politiet melding om innbrudd i en iskrembil i Tiurveien i Grimstad. Politiet har vært på stedet og kikket etter folk uten å finne noen. Det var ikke iskrem som ble stjålet fra bilen, men diesel.

**GJERSTAD: Utløst alarm

01.22** gikk alarmen i sentrumsbygget i Gjerstad. En politipatrulje ble sendt til stedet, men kunne ikke finne noen folk i bygget. Det så heller ikke ut som om noe var blitt stjålet, men politiet fant noen blodspor i bygningen som de nå har sikret. Politiet vil i dag ta kontakt med eieren av bygget og høre om det er noe som mangler.

**FARSUND: Stjal bil og kontanter

07.18** Noen har brutt seg inn hos Komet Farsund Elektro. Det er litt uklart hva som er stjålet, men det er i alle fall kontanter og en firmabil. Bilen er en hvit Citroen Berlingo med registreringsnummer KZ 45620. **MANDAL: Pågrep ryggsekktyv

09.05** En mann meldte at han var blitt frastjålet en mindre ryggsekk på Joker Skjebstad. Oppi sekken lå det blant annet et minibankkort. Mannen mente han visste hvem som hadde tatt sekken. Drøye to timer senere ble en mistenkt mandalsmann i tredveårene pågrepet og tatt med til politistasjonen for avhør.

**VENNESLA: Innbrudd på lager

09.44** Noen har brutt seg inn på et lager i Steinfossvegen. Lensmannskontoret i Vennesla skal undersøke stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Odderøya

10.09** Tyver har tatt seg inn i en anleggsbrakke tilhørende Kristiansand Eiendom og stjålet verktøy.

**GRIMSTAD: Hytteinnbrudd

11.05** Uvedkommende har knust et vindu i en hytte i Homborsund. De har også brutt seg inn i et anneks. Det er uklart hva som er stjålet.