ARENDAL: Promillekjøring med båt

00.00: En mann i begynnelsen av 40-årene kjører ifølge politiet som en tulling med en mindre båt i Pollen. Mannen blir stoppet av politibåten. Han er mistenkt for promillekjøring.

ARENDAL: Samme båt stoppet av politiet to ganger

MARNARDAL: Gressbrann

00.30: Det kommer melding om en gressbrann i Fossestøl. Brannen blir håndtert av brannvakten, og skal ikke være av betydelig omfang.

KRISTANSAND: Mann med kutt i hodet

01.00: Politiet treffer på en mann ved Ernst hotell som har et kutt i hodet. Han er noe aggressiv, og det er uklart hva som har skjedd med han. Politiet bringer han til legevakten for behandling.

ARENDAL: Mann slått ned på utested

01.30: Melding om at en 25 år gammel mann har blitt slått ned på et utested på Langbrygga i Arendal. Politiet tar med seg fornærmede, og oppretter sak på forholdet. Gjerningsmannen er ukjent.

LILLESAND: Veteranbil kjørte av veien

01.50: Melding om at en veteranbil har kjørt av veien ved Dovreveien i Lillesand. Bilføreren, en mann i begynnelsen av 60-årene, blir tatt med til legevakten for sjekk. Han skal ikke være alvorlig skadet.

KRISTIANSAND: Sperret veien for politiet

01.30: To menn i begynnelsen av 20-årene står midt i veien i Dronninggensgate og hindrer blant andre politiet i å komme frem. Mennene blir innbragt og bøtelagt.

FARSUND: Hindret politiets arbeid

02.00: To menn på henholdsvis 20 og 25 år blir tatt for å hindre politiets arbeid i Kirkegata. De blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

GRIMSTAD: Slåssing på bryggefest

02.00: Politiet får melding om at flere kvinner og menn slåss på en bryggefest i Homborsund. Vaktene på stedet klarer ikke å håndtere situasjonen, så en politipatrulje blir sendt til stedet for å ordne opp.

KRISTIANSAND: Slått ned på utested

02.40: Politiet får melding om at en mann har blitt slått ned på et utested. Gjerningsmannen er på stedet, og blir pågrepet og satt i arrest. Han er en mann på 25 år.

FROLAND: Brann i bolig i Mykland