KRISTIANSAND: Pågrepet med hasj

00.52 En 23 år gammel mann ble pågrepet på Tinnheia. Han vil bli anmeldt for besittelse av et par gram hasj, og er også mistenkt for å ha kjørt bil i ruset tilstand.

KRISTIANSAND: Mann reddet fra brennende leilighet

KRISTIANSAND: Innbrudd på UiA

08.50 Tyver har tatt seg inn i et bygg tilhørende Universitetet i Agder på Gimlemoen i løpet av natten. En prosjektor er foreløpig meldt stjålet.

KRISTIANSAND: Tyveri og tyveriforsøk hos naboer

09.00 To naboer i Kobberveien har meldt fra til politiet om at det har hatt uvedkommende på besøk i garasjene sine. Den ene er blitt frastjålet en moped, mens hos den andre er en lås ødelagt uten at tyvene kom seg inn i garasjen.

TVEDESTRAND: Kjørte uten gyldig førerkort

09.10 Politiet stanset en mann i midten av 40-årene i Lyngmyrveien i Tvedestrand. Mannen kjørte moped uten å ha gyldig førerkort.

ARENDAL: Innbrudd i garasje

10.20 En sykkel, en høytrykksspyler og noe maling er stjålet etter at tyver tok seg inn i en garasje på Sjølyst i Arendal. Tyvene brøt opp en hengelås for å komme seg inn.

KRISTIANSAND: Hærverk på skole

10.40 De to siste nettene har ukjente personer tatt seg inn på Sjøstrand skole i Vågsbygd og tømt pulverapparater. Hærverket har skjedd i et bygg som er under renovering. Vandalene har begge ganger fjernet lemmer for å komme seg inn i bygget.