KRISTIANSAND: Innbrudd

17.16: Politiet fikk melding om innbrudd ved et hus i Ålefjærveien. Politiet dro til stedet og fant et bolig som hadde blitt totalt endevendt.

— Blant annet ble det stjålet innholdet i en sparegris. Det var jo noen tusen kroner i den, forteller operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

17.22:** En huseier meldte fra til politiet om at uvedkommende gjester hadde forsøkt å komme seg inn i huset hans. Da det ikke lyktes, tok tyven(e) med seg en sykkel og forsvant fra stedet. Litt tidligere i ettermiddag kontaktet huseierens nabo seg til politiet. Hos han hadde tyven(e) kommet seg inn og fått med seg forskjellige gjenstander. Det er ikke klart om det dreier seg om samme gjest(er).

FÆRVIK: Russebuss-brann

17.35: Brannvesenet og politiet fikk melding om brann i motoren på en eldre russebuss. Les mer om brannen her.

MANDAL: Mistanke om promillekjøring

17.42: Politiet fikk tips om en sjåfør som muligens kjørte i beruset tilstand på E 39 vest for Mandal. Mannen, som er en 41-åring fra Mandal, ble innhentet av politiet, og tatt med for prøvetaking ved legevakta i Mandal.

FEVIK: Innbrudd

19.31: En hytteeier oppdaget innbrudd i nabohytte ved Fevik.

— Politiet får melding om en mann som kommer til hytta si, og forteller at han ikke har hatt innbrudd i egen hytte, men i nabohytta. Inngangsdøren er blant annet blitt knust og et brannslukningsapparat er tømt inne i hytta, forteller operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Lokalt politi etterforsker saken.

**GRIMSTAD: Mistanke om promillekjøring

20.15:** Politiet i Grimstad får melding om mulig promillekjøring. De dro ut og påtraff bilen i Vikkrysset. En kvinne (26) fra Grimstad mistenktes for profillekjøring. Nødvendige prøver er tatt.