KRISTIANSAND: Fyrverkeri

0000: Fra naboer rundt Karuss idrettsanlegg i Vågsbygd kommer det klager på smell fra et bål på p-plassen. Det er mange ungdommer til stede, og melderne tror det kastes fyrverkeri på bålet. Politiet har imidlertid ikke patruljer ledige til å sjekke.

HOVDEN: Sloss

0011: Det var vinterfinale lørdag og mange hadde tatt seg både en og to drammer. Ved grendehuset braket to personer sammen i slosskamp, og den ene, en 22 år gammel rogalending måtte til lege. Den andre stakk fra stedet, og han vil bli anmeldt for legemsbeskadigelse.

KRISTIANSAND: Kvelertak

0031: To menn skaper store problemer for vaktene på Twist and shout, og det utvikler seg til et fullt håndgemeng, hvor den ene av bråkmakerne tar kvelertak på en av vaktene. Politiet kommer tidsnok til stedet for å avverge situasjonen. Begge bråkmakerne blir innbrakt og anmeldt.

ARENDAL: Ilter 17-åring

0032: Han var blitt advart av politiet tidligere på kvelden, 17-åringen fra Arendal, om enten å oppføre seg ordentlig eller å holde seg unna sentrum. Han klarte ikke noen av delene, og utenfor Fishermans pub ble han tatt på fersk gjerning mens han drakk alkohol. Da var begeret fullt bokstavelig talt, og noen omsorgsfulle bekjente fikk loset ham hjem.

ARENDAL: Ilter 31-åring

0102: Bare en halvtime seinere oppstår omtrent samme situasjon, men denne gang er mannen 31 år. Også han blir loset hjem med beskjed om at kvelden er over, og regningen for drikking på offentlig sted blir ettersendt.

KRISTIANSAND: Drkking

0102: Ikke bare i Arendal det drikkes på offentlig sted. En 19 år gammel kristiansands-mann blir tatt på fersk gjerning, og kunne med stor fordel ha spandert på seg en lovlig drink innendørs, framfor boten for drikking på offentlig sted.

TVEDESTRAND: Stakk fra kontroll

0115: På E18 ved Songe i Tvedestrand ønsker politiet å kontrollere en bil, men det ønsker ikke sjåføren å bidra til. Han tråkker gassen i bånn og raser av gårde. Han har imidlertid tråkket litt hardt litt lenge, for bilen blir funnet igjen et slite stykke lenger øst. Da er to hjul punktert og bilen forlatt. Men en mann blir tatt nesten med en gang like i nærheten. Til å finne og pågripe den andre bruker politiet en hund, som har nese for slikt. Dermed blir begge innbrakt for promilletest.

ARENDAL: Falske skilter

0126: En politipatrulje kommer over en forlatt motorsykkel. Det viser seg at den har skilter som skulle sittet på en tilhenger i Moss. I tillegg er motorsykkelen stjålet fra Kristiansand den 5. mars i år. Patruljen har en lett match med å finne den antatte gjerningsmannen, som befinner seg umiddelbar nærhet til den forlatte sykkelen, og han blir da pågrepet.

KRISTIANSAND: Mer dyr drikking

0136: Denne gangen utenfor Patricks, hvor en kristiansander født i 1989 tror han skal spare penger på barregningen ved å drikke medbrakt. Men den gang ei.

KRISTIANSAND:

0140 : En mann på samme alder som foregående er involvert i slossing på puben Leopold. Han blir bedt om å forlate bygget, men nekter. Dermed tilkalles politiet, og det hjelper ingenting at han nekter. Han blir innbrakt og anmeldt.

ARENDAL: Truet av eksen

0138: En 35 år gammel mann har fått besøksforbud overfor eks-kjæresten sin. Dette gir han blaffen i langt på natt på Fisebrygga. Der ikke bare tar han kontakt, han truer jenta, og blir dermed arrestert slik at han ikke kan besøke noen den nærmeste tiden. Begge er fra Arendal.

HOVDEN: Erter

0158: En mann ypper til bråk og erter på seg folk på XO, og blir så provoserende at politiet tilkalles. Da har imidlertid allerede kameratene tatt affære, og fjernet ham.

ARENDAL: Slått

0203: Utenfor Fishermans pub blir en mannsperson slått i ansiktet slik at han må til legevakten. Han oppgir navnet på gjerningsmannen, som vil bli anmeldt.

ARENDAL: Full dame

0239: Politiet mottar tre forskjellige meldinger om en kvinne som befinner seg utenfor restaurant Subway. En melding beskriver kvinnen som krakilsk, en annen som overstadig beruset en tredje som rammet av et illebefinnende. Siden hun uansett ikke befant seg vel, valgte en ambulanse og ta henne med seg til legevakten.

KRISTIANSAND: Dyr tissing

0243: Her har en mannsperson måtte lette trykket, på offentlig sted, nærmere bestemt Kongensgate, og boten for urinering på offentlig sted er så høy at han nesten kunne leid helikopter til nærmeste urinal.

MANDAL: Forsatt for fort

0245: Utrykningspolitiet fortsetter å sope inn penger til statskassa på E 39 ved Lenesfjorden. Dette er — og har lenge - vært en verstingstrekning for fartsforbrytere. I løpet av fire timer lørdag kveld reagerte politiet på 20 bilførere i 60-sonen. Fem av dem ble fratatt førerkortet, en av dem for hastigheten 119 kmt i 60 sone, mens resten fikk forenklede forelegg til inntekt for Staten. Fartskontrollene her bringer trolig inn mer penger enn bomstasjonen i Setesdal.

ARENDAL: Overstadig kvinne

0314: I Kirkegaten blir en kvinne i begynnelsen av 20-årene observert langt mer beruset enn godt er. Derfor blir hun fraktet til legevakt, og deretter overført til observasjon på sykehuset i Arendal.

FARSUND: Tre på moped

0305: Bortimot indiske tilstander i Farsund i natt, når en patrulje overrasker tre personer på en moped. Når det i tillegg er mangler ved obligatoriske papirer, blir mopeden avskiltet på stedet og de tre må fortsette på apostlenes hester.

KRISTIANSAND: Speeda i dårlig bil

0305: Amfetamin, eller speed som det også kalles, er både ulovlig og dårlig for kropp og sjel. Når man inntar dette stoffet, og i tillegg befinner seg i en meget forfallen bil med manglende papirer, økes risikoen betydelig for å bli kontrollert og avslørt av politiet. Det skjedde med en 27 år gammel mann fra Kristiansand natt til søndag.

KRISTIANSAND: Bevisstløs

0345: Vaktene ved puben Leopold tar hånd om blodig person, som sendes til legevakt. Han er blitt slått ned, og har trolig vært bevisstløs en stund. Deretter tilkaller vaktene politiet som finner en mistenkt gjerningsmann på 21 år som arresteres.

KRISTIANSAND: Slått og sparket

0330: En mann ble slått og sparket utenfor restaurant Twist and shout, så kraftig at han besvimte. Politiet kom til stedet og fikk pågrepet en 35 år gammel mann som er mistenkt for mishandlingen.

KRISTIANSAND: Angrepet av eksen II

0433: Ved Ernst hotell melder en kvinne eks-kjæresten sin til politiet for tafsin, klyping og generellt uhøflig og krenkende oppførsel.

KRISTIANSAND: Ramponerte bussbu

0557: En gjeng ungdommer er observert i nærheten av bussbua på Hånesveien. Den er blitt ramponert og det samme samme kan ha skjedd ved Brattbakken.

GJERSTAD: Brann i bolighus

0623: Første var det bare en enkel pipebrann, men da brannvesenet kom seg til bolighuset på Gjerstad, var det utviklet seg til en regelrett boligbrann. Ingen personer ble skadet, men boligen er kraftig skamfert. Brannen vil bli etterforsket.