SONGDALEN: To mistet lappen i laserkontroll i Finsland

**AUDNEDAL: Rådyr påkjørt

00.22:** Et rådyr blir påkjørt ved Øvre Øydna og Viltnemnda blir rekvirert.

**MANDAL: Høy musikk

02.25:** Politiet kjørte ut til en sentrumsadresse og gjenopprettet nattero etter melding om høy musikk.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

03.09:** En dame kommer hjem til Holbergsgate og oppdager at ubudne gjester har vært på besøk. Det kan ifølge politiet tyde på at to laptoper er stjålet.

**VENNESLA: Bilbrann

05.36:** — Brannvesenet melder om brann i en bil like ved brannstasjonen. Vi har også vært oppe og kikket, og det viser seg at den har store skader i kupeen, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**MANDAL: Hyttebrann

06.36:** Det blir meldt om hyttebrann på Landøy utenfor Mandal. Politiet hadde ved 7.15-tiden ikke ytterligere opplysninger. Heller ikke alarmsentralen for brann, 110, hadde ytterligere opplysninger.

**KRISTIANSAND: Mindreårig tatt med narkotika

13.53** En 17-åring og en 18-åring ble stoppet i Tollbodgata med mindre mengder narkotika på seg.

**ARENDAL: Mistenkt for kjøring i ruset tilstand

14.02** En 26 år gammel mann ble stoppet i Eydehavn idet han kjørte bil uten gyldig førerkort. Mannen er også mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

**ARENDAL: Brøt seg inn med balltre og sorte hetter

14.27** To personer ble observert da de brøt seg inn i en leilighet på Saltrød. Begge hadde på seg sorte hetter som dekket hodet. Den ene bar et balltre. De to stakk av i bil etterpå.

— Det ser ut til å dreie seg om et innbrudd. Huset er gjennomsøkt, og de har rotet i skuffer og skap, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

— De har antakelig blitt overrasket og stukket av, sier Osaland.

Mennene har stjålet brennevin og smykker.

KRISTIANSAND: Jente veltet på moped

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

15.25** En 22 år gammel mann ble tatt med hasj på seg. Mannen har fått forenklet forelegg.

**KRISTIANSAND: Mistenker at "påkjørsel" var slåsskamp

16.06** En far ringte politiet og fortalte at datteren på 11 år var blitt påkjørt i Vågsbygd. Hun hadde besvimt etterpå, og hadde fått skrubbsår på haka og blodutredelser i ansiktet. Bilisten som kjørte på henne skal angivelig ha kjørt fra stedet. Men politiet har hatt problemer med å finne ut hvor påkjørselen skal ha skjedd.

— Vi tror kanskje at hun har vært involvert i et slagsmål og ikke turt å si det hjemme, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Krasjet i Oddernestunnelen