KRISTIANSAND: – Jeg har aldri hørt et pip og har ikke fått tilbud. Jeg forstår ikke hva som har skjedd. Jeg har derfor aldri hatt annet enn småbåter jeg har kunnet kjøre på henger, sier Stein-Erik Høgstøl.

Tirsdag meldte Fædrelandsvennen at Kristiansand Eiendom har offentliggjort ventelistene for båtplasser i 20 kommunale småbåthavner i Kristiansand. Der var ikke Høgstøl, som er lite fornøyd.

Høgstøl sier at han satte seg på venteliste som 16-åring for plass i Prestvika båthavn. Den var privat drevet, men i 2001 overtok Kristiansand kommune ansvaret. Og i fjor gikk altså småbåthavnene fra havnevesenet til Kristiansand Eiendom.

Daværende leder Jon Karlsen har spart på ventelistene båtforeningen overleverte kommunen høsten 2000. Der står Høgstøl oppført som nummer én på ventelisten. Derimot viser den at han har ansiennitet fra 1981, og ikke 1975. Høgstøl sier han i perioder har bodd ute av Kristiansand, men aldri har mottatt noen henvendelse om tilbud om båtplass.

Kristiansand Eiendoms småbåthavnansvarlig Johan Rasmussen opplyser i en e-post at han ikke har mulighet til å svare før mandag neste uke.