Fvn.no beklager at vi i dag er sent ute med politiloggen. Det skyldes at politiet har vært vanskelig å få tak i.

KRISTIANSAND: Hissig mann på Rundingen

00.01 En overstadig beruset mann oppførte seg hissig på taxiholdeplassen på Rundingen på Lund. Den 18 år gamle mannen fra Kristiansand ble satt i arresten og vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Krakilske menn på Ernst

00.07 To menn på 34 og 26 år ble satt i arresten og vil bli anmeldt etter å ha oppført seg mer eller mindre krakilsk på Ernst hotell i sentrum.

KRISTIANSAND: Stjålet bil dukket opp

00.32 En bil ble meldt stjålet fra Klipperveien i Vågsbygd. Senere dukket bilen opp igjen.

KRISTIANSAND: Truet og brøt seg inn på Kongsgård

00.50 To personer oppførte seg truende mot en beboer i Sigurd Slembes vei. De skal ha trengt seg inn i leiligheten og stjålet en mobiltelefon. Beboeren kjenner personene fra før. Da patruljen kom, var personene borte.

VENNESLA: Bil tok fyr etter utforkjøring

KRISTIANSAND: Kranglet på Pizza Crown

01.16 En beruset person kranglet på restauranten i Vestre Strandgate. Da politiet kom, var mannen forsvunnet.

ARENDAL: Slått i hodet på 7-Eleven

01.40 En mann ble slått i hodet av noen han kjente. Mannen fikk ingen skader. Han vil anmelde episoden.

ARENDAL: Høy musikk på Grubenåsen

01.43 Naboer hadde problemer med å finne natteroen siden det kom høy musikk fra en fest i Kvartsveien. Politiet var på stedet og fikk roet festen.

ARENDAL: Fire innbrakt etter slåssing

KRISTIANSAND: Sloss i Dronningensgate

Vaktene tilkalte politiet for å få fjernet en krakilsk person som sloss på Spot. Den 24 år gamle kristiansandsmannen ble satt i arresten og vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Beruset kvinne kjørt til akutten

02.44 En meget beruset kvinne ble funnet i sentrum. En ambulanse kjørte kvinnen til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus i Kristiansand for sjekk.

ARENDAL: Stjal moped

02.51 En gul og sort Suzuki-moped med registreringsnummer PF 6089 ble stjålet fra Stoa.

KRISTIANSAND: Arrestert etter Pizza Crown-bråk

03.00 Den 30 år gamle mannen fra Kristiansand ble satt i arresten etter å ha laget bråk på restauranten i Vestre Strandgate.

LILLESAND: Lagde bråk på Solkollen

03.08 En kvinne lagde bråk, men forsvant i en taxi.

ARENDAL: Anmeldt for pirattaxikjøring for andre gang

03.47 En 46 år gammel arendalsmann ble stoppet på Rykene. Det viste seg at han kjørte pirattaxi. Mannen har også tidligere blitt anmeldt for dette, og nå får han sin andre.

KRISTIANSAND: Lusket på Lund for andre gang

03.46 En 42 år gammel mann fra Kristiansand ble sett da han lusket i bakgården i Nye Tegleverksvei. Mannen mistenkes også for å ha knust et vindu hos Vige interiør. Han har også tidligere drevet med lusking på stedet. Nå er han pågrepet.

KRISTIANSAND: Skjøt på biler med fyrverkeri

SØGNE: Stjal lommebok fra bolig

04.02 Noen har tatt seg inn i en leilighet i Stemveien og stjålet en lommebok. Det er uklart hvordan tyven kom seg inn.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Skårungen barnehage

04.04 Noen har brutt opp et vindu i barnehagen. De har vært inne på kontoret og rotet rundt. Alarmen ble utløst. Det er uklart om noe er stjålet.

KVINESDAL: Innbrudd på skole

04.02 Noen har knust et vindu så alarmen ble utløst ved Kvinesdal ungdomsskole. Det er uklart om noen har vært inne på skolen.

KRISTIANSAND: Innbrudd på butikk

06.29 Det har vært innbrudd hos Wolf Motor. Det pusses for tiden opp i bygget. Noen har observert en person som bar en kasse ut av lokalene. Vedkommende hadde tatt seg inn på baksiden av bygget.

MANDAL: Slåssing i Sagaveien

07.42 To menn sloss. Den ene fikk et kutt av glass. Begge ble kjørt til legevakt der de ble sydd og behandlet. Ingen av de ble alvorlig skadet.

GRIMSTAD: Hissig mann på terrassen

07.54 En beboer i en leilighet i gamle Helmers Hus meldte om at han hadde en beruset person på terrassen. Mannen ble aggressiv og hissig da beboeren snakket til ham. Den 21 år gamle frolandsmannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Arendal. Han vil bli anmeldt.

VEGÅRSHEI: Fant bil i grøfta

08.28 Noen jegere som skulle på elgjakt kom over en bil som stod i grøfta. Politiet har vært i kontakt med familiemedlemmer til bileieren. Politiet undersøker nå hvem som kan ha kjørt bilen, og om den kan ha blitt stjålet. Det er ingenting som tyder på at noen ble skadet i utforkjøringen.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

Det har vært innbrudd i en bil som stod parkert i Stadionveien. Et vindu er knust og borte er et stereoanlegg. Innbruddet blir anmeldt.

SØGNE: Tok seg inn i hus

10.16 Noen har stjålet en jakke, veske og lommebok fra en bolig i Gamle Høgskolevei. Mest sannsynlig har tyven kommet seg inn gjennom en ulåst dør. Verandadøra stod åpen etter tyveriet.

MANDAL: Stjal fra byggeplass

I løpet av natta har noen stjålet verktøy fra en byggeplass på Piren. Verktøyet skal ha stått litt lett tilgjengelig.

SØGNE: Stjal uregistrert moped

En moped er blitt stjålet fra E 39 på Lunde. Mopeden var uregistrert, men har tidligere hatt registreringsnummeret PT 9220. VENNESLA: Stjal tilhenger

En Tredal-tilhenger med høye karmer har blitt stjålet fra Heptekjerr. Nummeret er PS 4374. SØGNE: Bil stjålet og funnet

11.46 En bil ble antakelig stjålet i forbindelse med en fest der noen hadde fått tak i nøklene. Bilen ble senere funnet igjen.

**KRISTIANSAND: Fem pågrepet med narkotika

12.59:** Politiet pågriper fem personer, tre gutter og to jenter, i alderen 18-25 år for å være i besittelse av narkotika. De er alle blitt innbrakt til politiarresten i Kristiansand, og vil bli avhørt.

**FLEKKEFJORD: Grovt tyveri

12.58** fikk politiet melding om at det har vært grovt tyveri i en bolig i Austad. Tyver skal ha knust en vindusrute, og stjålet en bærbar pc og en mobiltelefon.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

13.06** fikk politiet melding om at et vindu var blitt brutt opp i en hytte i Holskogen. Hva som er blitt stjålet er uvisst.

**LYNGDAL: Grovt tyveri

13.34** fikk politiet melding grovt tyveri fra en hytte i Lyngdal. Hva som er blitt stjålet er uvisst.

**EVJE OG HORNNES: Hytteinnbrudd

15.29** fikk politiet melding om at noen har brytt seg inn i en hytte på Gautestad. Et tv skal ha blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Motorproblemer

15.48** en mann fikk problemer med påhengsmotoren til sin ribb og lå å dreiv i Korsvikfjorden. Brannvesenet måtte reise ut med båt og taue ham inn til land.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

16.57** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet sølvtøy fra et hus i Kristiansand. Politiet har vært ute ved huset og foretatt undersøkelser.

**FARSUND: Skadeverk

16.59** fikk politiet melding om at noen hadde begått skadeverk mot en lagerbygning i Listerveien i Farsund. Et vindu var blitt knust, og politiet venter nå på at saken skal bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Drev i båt

17.02** Politiet fikk melding om fra båtfører som hadde fått problemer med motoren på Grosfjorden i Grimstad. Brannvesenet i Grimstad reiste ut i båt og slepte båten inn til land.

**SIRDAL: Tre personer savnet

17.58** fikk politiet melding om at tre personer skulle være savnet. Rett før en redningsaksjon ble iverksatt tok de tre selv kontakt med politiet og opplyste om at de var i godt behold, og hadde tatt inn på en hytte mens de ventet på at det verste uværet skulle gi seg.

FINSLAND: Tyveri fra kontor

En person skal ha sneket seg forbi personen som var på jobb på Joker i Finsland, og stjålet lommeboken, sigaretter og bilnøklene til hun som jobbet der.

**GRIMSTAD: Moped av veien

19.54** fikk politiet melding om at en moped hadde kjørt av veien like før Kryssen i Grimstad. Ifølge melder virket personen som kjørte mopeden beruset, og politiet sendte ut en patrulje. Politiet fant mopeden, men ikke føreren. Nå prøver de å komme i kontakt med eier av mopeden.