KRISTIANSAND: — Prosjektet ble ferdigstilt i dag, og videoen ligger nå ute på YouTube, sier Moen til fvn.no.

Ideen til prosjektet fikk han fra en som kaller seg MadV, som la ut en video der mange mennesker fikk mulighet til å dele én setning med verden.

— Jeg elsker budskapene som kommer frem og har lyst til se om norske bloggere har lyst til å delta i noe lignende, skrev Moen på sin egen blogg den 8. november i år.

Han utfordret dermed andre bloggere til å lage en bloggpost med et bilde av hånden sin der de hadde skrevet et budskap som de ville dele med verden.

— Jeg fikk en veldig god respons. Jeg fikk inn mange bidrag, og rundt 130 av disse er samlet på videoen som nå ligger ute. Det er utrolig hyggelig at så mange folk støtter opp om å spre et fint budskap, sier han.

Artikkelen fortsetter under videoen

Men i utgangspunktet hadde han en helt annen plan for å spre glede.

— Prosjektet med budskapene er egentlig et sideprosjekt til noe som jeg arrangerte i fjor. Da samlet jeg ved hjelp av Facebook 50 personer som reiste rundt i Oslo og delte ut gratis klemmer. Vi holdt vel på med dette i cirka fire timer, og videoen fra dette er blitt sett over 7000 ganger på Facebook, forteller Moen.

Inspirert av denne suksessen ønsket han å gjøre noe lignende i sommer, men ble da frarådet dette av en overlege i Oslo som var bekymret for svineinfluensaen.

— Han var ikke så lysten på at mange mennesker skulle løpe rundt å klemme hverandre, forklarer Moen.

Så da tenkte han i stedet at han kunne finne på noe annet koselig, og de 130 budskapene er resultatet av dette. Han har planer om flere lignende prosjekter i fremtiden.

— Jeg jobber i en kommersiell verden og det å da kunne gjøre noen som bare er hyggelig og positivt er kjempekoselig. Så får vi se om svineinfluensaen er over til neste gang, eller om det blir en videreføring av budskap-prosjektet, sier han.