– Tilstanden til tre er fremdeles alvorlig, men stabil. Men legene sier det går bedre for dem. De er under behandling for gassforgiftning, sier informasjonsrådgiver Cathrine Andresen ved Stavanger Universitetssjukehus til Aftenbladet.no mandag morgen.

Les også: Skjerper sikkerheten under Moldejazz

Samboerparet Anita Wathne og Terje Brueland omkom i ulykken på Norway Rock festival i Kvinesdal lørdag. Til sammen åtte personer ble innlagt på ulike sykehus med symptomer på kullosforgiftning.

Les også: Etterlater seg tre barn

Les også: Minnet de døde

To menn, 23 og 25 år, er under behandling ved en overvåkingsavdeling ved Stavanger Universitetssjukehus. En 20 år gammel kvinne behandles ved sykehusets intensivavdeling.

Alle tre viser altså tegn til å være på bedringens vei etter gassulykken.

Kan bli skrevet ut

En 39 år gammel mann er lettere skadet og kan bli utskrevet fra sykehuset i løpet av mandagen, opplyser informasjonsrådgiver Cathrine Andresen. Søndag ble en kvinne født i 1985 utskrevet etter ulykken i Kvinesdal.

I tillegg til fem skadede på Stavanger Universitetssjukehus, ble to personer brakt til Ullevål Universitetssykehus. De ble fløyet fra Sørlandet sykehus i Kristiansand til Oslo lørdag kveld.

Deres tilstand er mandag morgen stabil, og de kan bli utskrevet i løpet av dagen i dag, opplyser sykehusets kommunikasjonsavdeling.

En mann som lå på Sørlandet sykehus sin avdeling i Flekkefjord ble utskrevet søndag formiddag.

Politiet i Agder har tidligere bekreftet at seks av de skadede personene er bosatt i Gjesdal, mens de to siste er hjemmehørende i Stavanger og Hommersåk. Politiet venter mandag en foreløpig obduksjonsrapport etter festivalulykken i Kvinesdal.

Aftenbladet / Fædrelandsvennen