**RISØR: Inbrudd i garasje

01.15** Polititet fikk melding om innbrudd i en garasje. På vei til stedet møter patruljen på en bil med tre menn. Det er ingenting gods i bilen, men det viser seg at det er disse tre lokale personene, to 20-åringer og en 19-åring som har gjort innbrudd, og tyveri eller forsøk på tyveri fra garasjen.

**LYNGDAL: Stjal penger fra dekksenter

01.27** Fikk politiet meldingen etter at det var knust et vindu i Runes dekksenter i Lyngdal. Viser seg at innbruddstyvene har fått med seg 2000-3000 kroner fra et kassaapperat. Politiet har ingen mistenkte, men det er spor etter to personer.

**HOVDEN: Promillekjøring

01.41** En 29-åring fra Vennesla blir stoppet mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Blodprøver er tatt og førerkort er beslaglagt.

02.47 Blir en 28-åring fra Søgne anmeldt og fratatt førerkort for promillekjøring. Blåser til en promille på mellom 1,3 og 1,4 i promille.

**VENNESLA: Vold mot offentlig tjenestemann

02.00** Blir en 26 år gammel mann fra Vennesla pågrepet etter at han bet en politimann, i Sentrumsveien i Vennesla. Mannen slo seg vrang da politiet kom til stedet for å rydde opp i en situasjon der 26-åringen satt i en bil som ikke var hans.

RISØR: Vold mot offentlig tjenestemann

02.08 Blir ei krakilsk dame fjernet fra en bar i Risør. På vei til arresten kommer damen med skjellsord, mens hun klyper og sparker en tjenestemann. Kvinnen, som er 34 og fra distriktet, blir anmeldt for dette.

**ARENDAL: Stakk fra kollisjon

02.17** Etter en kollisjon med kun materielle skader har en bil stukket av fra stedet, og kjører mot Longum park. To personer blir pågrepet, og en blir senere hentet på bopel. De er gutter på 17, 19 og 21 år fra Arendal, og mistenkes i tillegg for å ha kjørt i påvirket tilstand. Personene ble innbrakt til arrest i Arendal.

**LYNGDAL: Legemsfornærmelse

03.10** Et antall personer kjører hjem i en bil fra en fest da det blir noen uoverenstemmelser mellom to personer. Den ene går ut av bilen, men den andre følger etter, og skal ifølge fornærmede ha slått ham 8-10 ganger i ansiktet, som førte til kutt i leppe og løs tann. Forholdet vil bli anmeldt.

**SØGNE: Kjørte av veien — promillekjøring

03.50** Førte en 49 år gammel mann fra Sørne bilen av veien og i en lyktestolpe. Mannen blåste over tillat promillegrense, og blir anmeldt for trafikkforholdet og kjøring i påvirket tilstand. Mannen ble kjørt hjem, og skal ikke ha blitt skadet i krasjet.

**FARSUND: Grovt tyveri

05.10** Får politiet melding fra noen som observerer i alle fall tre opersoner som holder på å gjøre innbrudd i Skohjørnet i Torvgata i Farsund. Det viser seg at det er fem personer som har vært med på innbruddet, tre er så langt pågrepet, mens de to andre stakk fra stedet. Personene er i alderen 19-20 år og fra Farsund, og ble kjørt til Kristiansand politistasjon.

**KRISTIANSAND: Barn kjørte bil i grøfta - stakk fra stedet

09.12** Blir det meldt om en bil i grøfta i Tinnheiveien. Når politiet kommer til stedet ser de tre personer løpe bort fra stedet til fots. To unge gutter blir først pågrepet. Etterhvert får politipatruljen også pågrepet tredjemann, som løp inn i et skogholt ved Grim skole. Guttene er 12 og 14 år gamle og ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand. Bil tilhører trolig ikke dem.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra restuarant

11.00** Innbruddstyver hat tatt seg gjennom et takvindu og inn i en restaurant på Hartmanns brygge i løpet av natten. Tyvene har fått med seg noen tusen kroner og stjålet en del vin. Politiet sikret søndag formiddag spor.

**MANDAL: Innbrudd

16.25** fikk politiet melding om at en mann var blitt observert da han stakk fra en adresse i Mandal med en stor sekk på ryggen. En politipatrulje ble sendt til stedet, og det antas at mannen har stjålet en mengde verktøy. Mannen er ikke pågrepet, og det er blitt opprettet en sak på forholdet.

SIRDAL: Pøbler

Sirdal stasjon har i den siste tiden hatt problemer med pøbelstreker og hærverk. I dag var en politipatrulje innom stasjonen, og påtraff fem gutter på venterommet. Det var spor etter hærverk på stedet, og det luktet også brent papir. Politiet tok personalia av de fem guttene som er i alderen 14 – 15 år, og saken vil bli fulgt opp.

BYGLAND: Utforkjøring

16.50 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt utfor rv.9. Det ble ikke meldt om noen personskade.

**KRISTIANSAND: Bil i fjellveggen

17.00** fikk politiet melding om at en bil hadde sklidd av veien og inn i en fjellknaus på rv.9 ved Hornnes. To personer ble lettere skadet.

FARSUND: Innbruddsforsøk

Politiet har i kveld fått inn melding om at noen har forsøkt å bryte seg inn i Expert-butikken i Torvgaten i Farsund. Gjerningsmennene har laget et hull i veggen på baksiden av butikken, men lyktes ikke med å komme seg inn i butikken.