Se video ARENDAL: — Vi har oversteget alle debatt-temaer vi har hatt tideligere. Det er som å trekke ut en propp - det kan tyde på at det var riktig av oss og trykke dette bildet, sier Stein Gauslaa til NRK Sørlandet.

Gauslaa, som også er leder av Norsk Redaktørforening, trykket i dag tegningen av Muhammed med en bombe i turbanen. Han mener det er viktig å støtte tegneren av karikaturen, Knut Westergaard, som er blitt truet til taushet.

Redaktøren frykter ikke reaksjoner etter å ha trykket karikaturen.

— Jeg frykter ikke reaksjoner egentlig. Jeg frykter selvfølgelig at noen skal føle seg såret og støtt, men som sagt jeg synes debatten er blitt mer nyansert og jeg tror ikke det blir resultatet, forteller han til ScanpixNTB.

På agderposten.no har debatten rast i hele dag. Folk fra hele Norge - og fra utlandet, har meldt seg på debatten, og avisen har sin fulle hyre med å redigere innleggene.

17.30 i kveld møtes Fædrelandsvennens sjefredaktør Hans-Christian Vadseth og Agderpostens redaktør Stein Gauslaa hverandre til debatt på Fvntv. Etter programmet kan leserne fortsette debatten på fvn.no sitt debattforum.