— Strekningen mellom Oslo og Kristiansand har et stort behov for ladestasjoner, så denne etableringen vil bli en god start på en viktig strekning, sier leder Jan Haugen Ihle i Fortum Charge & Drive, operatøren for det nye ladestedet, i en pressemelding.

Ladestasjonen, som blir plassert ved det populære stoppestedet Lasses like ved E 18 før Bamble-brua når du kjører østover, er en del av Renault Norges nylig vaslede nasjonale utbygging. Alle kjente typer elbil skal kunne lade ved stasjonen, som blant annet vil tilby to hurtigladere hvor bilister kan få ladet batteriene i løpet av 10-30 minutter.

Stasjonen blir liggende midt i mellom Kristiansand og Oslo, 158 kilometer fra Sørlandets hovedstad og 165 kilometer fra tigerstaden.— Vi har valgt å etablere en ladestasjon med både hurtigladere og mellomraske ladere som gir gode muligheter for alle elbiler. De mellomraske ladestolpene er en god backup-løsning. De kan også brukes av elbilister som venter på raskere lading, hvis det skulle være kø, så her dekker vi alle behov.