Ved 16-tiden var det fortsatt lang kø fra Varoddbroa og vestover på E 18. Foto: Kari Byklum

En personbil og en lastebil kolliderte tirsdag ettermiddag på E 39 Vesterveien i Kristiansand.

Kollisjonen skjedde i vestgående løp, like ved Statoil-stasjonen. Politiet meldte ved 14.30-tida at trafikken gikk forbi i ett felt og at bilbergingsbil var rekvirert for borttauing.

Ved 16-tiden var det fortsatt lang kø fra Varoddbroa og vestover på E 18. Foto: Kari Byklum

Åpnet veienVeien ble åpnet for normal trafikk klokka 15.30, opplyser politiet til Fædrelandsvennen. Klokka 15.25 står køen fra Narviksbakken ved Varoddbroa og inn mot byen. Klokka 15.49 er det fremdeles kø fra Varoddbroa og vestover inn mot byen.

— Det ser ut som lastebilen har foretatt et feltskifte, og så har hengeren truffet personbilen. En person er kjørt til sjekk i ambulanse, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Sverre Birkeland.

Det lå glass i veibanen etter ulykken, og mannskaper var på stedet og ryddet opp dette.

— Trafikken går greit i ett felt forbi stedet, vi håper å få bort alt før rushtrafikken starter, sa Birkeland ved 15-tiden.

Skapte køer

Det lyktes de ikke med.

— Det går fortsatt sakte på Oddernesbrua, så det har ikke løst seg helt opp, Trafikken står ikke helt stille, men det går veldig, veldig seint, sier trafikkoperatør Svein Harald Masterød ved Vegtrafikksentralen for Sør-Norge til Fædrelandsvennen ved 16.15-tiden.

Klokken 17.30 melder Vegtrafikksentralen om at køene har løst seg opp, og at trafikken flyter greit.