ARENDAL: Slukket bål på holme

22.51: Politiet fikk melding om at det brant på en øy eller i sjøen mellom Merdø og Gjessøya i Arendal. Redningsskøyta ble sendt til stedet. Da den kom fram viste det seg at brannen var et bål som noen hadde forlatt uten å slokke det.

KRISTIANSAND: Forulempet politiet

00.00: En 19 år gammel gutt ble innbrakt og anmeldt for bråk ved Seven Eleven i Kristiansand. Han er også anmeldt for å ha forulempet politiet.

KRISTIANSAND: Anmeldt for skadeverk

00.13: En 29 år gammel mann ble innbrakt fra en privatbolig i Kristiansand på grunn av skadeverk. Han ble anmeldt for å ha forulempet politiet.

KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

00.16: En 25 år gammel mann ble bortvist fra Kristiansand sentrum da han utløste brannalarmen på Kick.

ARENDAL: Lagde kvalme på utested

00.23: Etter å ha laget kvalme på to utesteder i Arendal, ble en 33 år gammel mann innbrakt og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet og for å forulempe politiet.

KRISTIANSAND: Bortvist fra Kick

01.03: En 32 år gammel mann og en 20 år gammel mann ble bortvist fra Kick av politiet. Det var utestedet selv som varslet politiet.

KRISTIANSAND: Hindret politiets arbeid

02.19: En mann på 26 og en mann på 24 ble begge innbrakt og anmeldt for å hindre politiets arbeid i forbindelse med bråk på et utested i Kristiansand.

GRIMSTAD: 0,7 i promille

03.18: En 19 år gammel gutt ble tatt etter mistanke om promillekjøring. Alkometeret vist en promille på 1,44. Blodprøver er tatt av mannen.

ARENDAL: Bråk på privatfest

04.45: Politiet rykket ut på grunn av bråk på en privatfest på Nedenes. En 30 år gammel mann ble innbrakt og anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

**GRIMSTAD: Fritidsbåt holdt på å synke

07.54:** Politiet fikk melding om en fortøyd fritidsbåt som holdt på å synke, ved Grimstad havn. Brann og politi til stedet.Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

12.31:** AMK melder fra om trafikkuhell, en enslig bil skal ha kollidert ved Kvarstein.Les mer i egen sak

**ARENDAL: Trafikkulykke

12.58:** Politiet melder om trafikkulykke ved avkjørsel til Nedenes, retning vest på E18. Les mer i egen sak

**LYNGDAL: Trafikkulykke

1424:** Politiet melder om trafikkulykke ved Foss på riksvei 43. Enslig kjøretøy av veien. Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: UP-kontroll

14.33:** Utrykningspolitiet har stoppet en bilfører ved Mosby, riksvei 9. Fører er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Forholdet er anmeldt.

**LYNGDAL: Sykkelulykke

15.51:** Politiet har fått melding om en jente som har falt av sykkelen sin og slått hodet. Les mer i egen sak

**ARENDAL: Beruset person falt i sjøen

18.22:** Politiet har fått melding om en person som to ganger har falt i sjøen. Mannen ble reddet opp av forbipasserende, og kjørt hjem til sin kone.

**VENNESLA: Biltyveri

18.29:** Melding av tyveri av en grå personbil. Bilen skal ha blitt stjålet i løpet av det siste døgnet, ved Vormbrokka, Øvrebø.