«Hyggelig og spennende å bli nominert som ordførerkandidat i #Lillesand. Jeg lover å gi bånn gass», skriver den ferske ordførerkandidaten til Arbeiderpartiet på twitter.

Hun vil nå bli ordfører i Lillesand, og utfordrer dermed den sittende og populære ordføreren Arne Thomassen foran lokalvalget neste høst.

Det var NRK Sørlandet som meldte om nominasjonen onsdag.

Forskjeller

— Høyre har hatt makten i evigheten i Lillesand. Arbeiderpartiet er et tradisjonelt, godt parti med en staut politikk. Jeg tror at å synliggjøre vår politikk, og forskjellene mellom Høyre og Arbeiderpartiet, er tingen, sier 42-åringen til NRK.

Knibe Hanssen sier at de fleste avgjørelser i dag tas inne på kammerset hos Høyre, og ønsker diskusjoner i bystyresalen og mer demokratiske prosesser.

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

Økonomi

Det viktigste for Arbeiderpartiet fremover blir ifølge Knibe Hanssen å snakke om langsiktighet og god økonomisk styring i Lillesand.

— Vi har høy gjeldsgrad, så økonomi og budsjett kommer til å være sentralt. Vi ønsker mer penger på bok, nedbetaling av gjeld og å sikre tjenesteytingen til befolkningen.

— Det er store omveltninger som må til. Vi sier at eiendomsskatt skal brukes dersom tjenesteytinga står i fare, sier hun til NRK.