Søndag kveld sto denne stjålne bilen fast i Grimstad. 39-åringen ble senere pågrepet for å ha stjålet bilen. Foto: Baard Larsen

— Vi har hatt mye med ham her å gjøre opp i gjennom. Nå er han mistenkt for to innbrudd og to tyverier av bil, sier etterforskningsleder Leif Viken i Grimstad-politiet.

Fædrelandsvennen omtalte den siste kjøreturen til mannen søndag kveld. Klokka 18.40 fikk politiet melding om en bil som hadde satt seg fast i Gjærbrøndveien i Grimstad.

Søndag kveld sto denne stjålne bilen fast i Grimstad. 39-åringen ble senere pågrepet for å ha stjålet bilen. Foto: Baard Larsen

Det viste seg å være en bil som ble stjålet etter et innbrudd på Bergemoen noe før. Politiet søkte med hund og lette etter bilføreren utover søndag kveld.Klokka 21.00 ble 39-åringen og en kvinne pågrepet.

Nå viser det seg at mannen er mistenkt for å ha stjålet en bil dagen før også. Kvelden før ble 39-åringen pågrepet i Vennesla. Da ble han stoppet i en stjålet likbil. Bilen er en stor amerikansk Dodge.

Han er mistenkt for å ha gjort innbrudd i en garasje til Topland Begravelsesbyrå i Grimstad. Deretter har han kjørt likbilen til Vennesla.

Han ble løslatt i Vennesla natt til 2. januar og så pågrepet for et nytt biltyveri sammen med en kvinne om kvelden 3. januar.

— Vi får en irriterende mengde ekstraarbeid som følge av innbrudd og tyveri. Jeg vil takke politiet som raskt fant igjen bilen. De fortjener honnør for at ting ikke gikk verre, sier innehaver av begravelsesbyrået, Frank Haukaland.