**KRISTIANSAND: Polsk sjåfør stoppet på havna

03.04** Under en kontroll på havna i Kristiansand stopper tollerne en polsk sjåfør som kjører en personbil. En politipatrulje bistår, og det viser seg at mannen ikke har gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

03.23** En 29-åring fra Kristiansand blir tatt for uringering på offentlig sted ved 7-Eleven i Markensgate.

**VENNESLA: Liten brann i container

03.42** Politiet blir varslet av brannvesenet om en liten brann i en container ved siden av Venneslahallen. Brannvesenet på stedet har observert noen gutter like ved i 12-13-årsalderen. Politiet kikket i området uten å finne noen. Brannen ble slukket uten at det ble særlige skader.

**ARENDAL: Mann prøvde å komme seg inn på hytta

04.31** En forvirret mann prøvde å ta seg inn på hytta til ei kvinne i Kilsund. Hun varslet mannen, som var i Oslo og som varslet politiet. Kvinnen var naturligvis skremt og en politipatrulje brakte mannen til legevakt.

**ARENDAL: Kjøring i ruspåvirket tilstand

05.16** En patrulje fra Arendal stopper en personbil på vei utover Kystveien mot Eydehavn. Fører er uten førerkor og også mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det gir ikke utslag på alkometeret, men mannen, 27 år fra Arendal, er mistenkt for annen rus. og blir brakt til legevakt for utvidet sjekk. Passasjeren som er 25 år og også fra Arendal, erkjente å være ruset på amfetamin og blir anmeldt.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd i kirke

08.08** Det blir meldt om innbrudd i Vegårshei kirke. En hengelås på bårehuset er klippet. Politipatruljen kan ikke se at noe er borttatt.

**FARSUND: Innbrudd i frisørsalong

08.44** På morgenen oppdages det at Hårbaren frisørsalong i Torggata har hatt innbrudd i løpet av helga. Innbruddstyvene har tatt seg inn gjennom et vindu i bakgården og stjålet 400 kroner fra kassa.

**KRISTIANSAND: Båt funnet drivende

09.20** En Terhi Nordic 6020 blir funnet drivende utpå sjøen. Melder tar hånd om båten som nå ligger i Alsvika båthavn på Flekkerøy.