Europacup-campen ble spilt lørdag i Rakkestadallen foran 1032 tilskuere, i følge Halden arbeiderblad.

— Jeg tror det blir jevne oppgjør, og at det først blir avgjort de siste ti minuttene av returoppgjøret i Kristiansand neste helg, sa Vipers-trener og håndballprofil Gunnar Pettersen til avisen før kampen.

Den svingte i begge omgangene, der lagene ledet vekselvis. Da dommeren blåste i fløyta sto det 20-22. Dermed har Vipers to måls ledelse før returkampen som spilles lørdag 21. november i Kristiansand.

Halden - Vipers Kristiansand 20-22 (10-11)

1032 tilskuere

Mål Halden: Annette Helene Hansen 5, Pernille Wang Skaug 4, Sofie Fynbo Larsen 3, Julie Gantzel Pedersen 2, Malene Staal 2, Melanie Felber 2, Julie Nicoline Bang 1, Martine Moen 1. Mål Vipers Kristiansand: Ulrika Olsson 5, Marta Tomac 5, Jessy anna Kramer 4, Lynn Knippenborg 3, Karin Weigelt 2, Tonje Refsnes 1, Mathilde Kristensen 1, Vilde Jonassen 1. Utvisninger: Halden 2 x 2 min., Vipers Kristiansand 4 x 2 min.