Det var lenge en jevn kamp, som til slutt endte i Runars favør med sifrene 23-26 i Arendal. ØIF fikk en advarsel i første kamp, hvor de tapte for Runar, før de vant på hjemmebane sist søndag og sikret en tredje kamp for å avgjøre. Da fungerte det svært dårlig for ØIF Arendal.

— Alt vi gjør var galt. Vi bommer på skudd, spillerne presterer ikke i det hele tatt. Dette var en kamp som absolutt ikke var bra, sier Marinko Kurtovic.

- Som en begravelse

Stillingen til pause var 13-14, og litt ut i andreomgang ledet arendallitene 19-16, men snublet mot slutten.

— Da kampen skulle avgjøres, henger vi ikke med i det hele tatt. Jeg er veldig skuffet nå, sier Kurtovic, som beskriver stemningen i garderoben etter tapet slik:

— Det var nesten som en begravelse. Jeg sa til spillerne at de måtte se seg selv i speilet etter kampen. Mange av dem presterer på 50 %. Det holder ikke.

Kurtovic forteller at han tåler å tape, men ikke slike tap som mot Runar.

- Ødelegger mye

— Vi kan tape, men da må det være mot et bedre lag og innsatsen er helt på topp. Dette var ikke bra nok. I dag ødelegger vi mye av sesongen, sier dobbeltmesteren fra serien og cupfinalen. Noe trippeltittel blir det altså ikke for ØIF.

— Det er vanskelig å forklare hvorfor det ble slik i dag. Det ser ut som noen av spillerne tror at sesongen var ferdig etter seriemesterskapet. Mange svikter veldig i dag, konkluderer Kurtovic.

Med dette tapet er sesongen over for ØIF Arendal. Der de øynet en ny opptur og et nytt gull i sluttspillet må de takke for seg allerde i kvartfinalen. Det var mot Runar i Sandefjord ØIF Arendal sikret gullet i siste serierunde, og ØIF Arendal valgte selv å møte Runar i kvartfinale. Det kan de nå angre på.