**LYNGDAL: Bil i grøfta på E 39

03.06:** En bilist melder inn til politiet at det står en bil i grøfta på E 39, mellom Lyngdal og Handeland. — Det kom en kar (46) fra Rogaland kjørende, så var det slaps i veien og høyre hjul ble dratt ut av veibanen. Han endte opp i en lyktestolpe, som knakk, og veltet ut i veien. Vi dro til stedet, og mannen var i grei fysisk form. Han var nok i sjokk, og ble tatt med av ambulansen til sykehuset i Flekkefjord, sier operasjonsleder Øyvind Andersen.

Hendelsen førte til at veien ble stengt.

— Veien var stengt en kort stund mens Veidekke ryddet opp på stedet. Det sto noen vogntog og ventet, men ellers var det liten trafikk, sier Andersen.

Det ble rutinemessig tatt promillekontroll av føreren.

**LILLESAND: Innbrudd viste seg å være sovnet mann

03.13:** Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Buss med motorstopp hindret trafikken

10.15:** En buss har fått motorstopp på Gartnerløkka, og skaper noe redusert fremkommelighet. Politiet drar til stedet, sammen med bergingsbil, for å få fjernet bussen.

**KRISTIANSAND: 15 stoppet i farstkontroll

10.00-12.00:** UP har hatt fartskontroll i 50-sonen like ved travparken. 15 sjåfører fikk forenklet forelegg. Den høyest målte hastigheten var 75 km/t.

**ARENDAL: Stein falt i veien

13.39:** Politiet har fått melding om en stor stein som har falt i veien på Tromøy Kirkevei. Steinen skal ifølge politiet sperre det ene kjørefeltet. VTS er varslet.

**FLEKKEFJORD: To menn tatt med narko

20.25:** To menn født i 1993 ble pågrepet av politiet ved Glendrange. De var i besittelse av mindre mengder narkotika, jointer og tabletter. Saken blir anmeldt.