Erik Røe (31):

Vokalist i bandet Baba Nation fra Bergen. Beskriver det selv som et pop/rock/soul/funkband — et meget visuelt og meget «svett band».Baba Nation hadde sitt utspring fra bandet «Yee ha wanna have a baba» som hadde base i Bergen fra 1990 til 1995. Skiftet navn til Baba Nation i 1996 og ga ut albumet «Love Express». Har siden gitt ut albumet «B».For tiden samler Erik og resten av bandet på live-opptak for en mulig senere plateutgivelse. Har i de siste årene vært på turneer over mesteparten av Sør-Norge, opptrådte nylig på Svalbard.Folk flest husker Erik fra en Solo-reklame, der han spiller rockesanger som stuper ned i folkemengden og tror at han blir tatt imot.Noora Noor (21):

Har somaliske foreldre, bosatt i De forente arabiske emiratene til hun fylte sju, har siden den gang bodd i Holmlia i Oslo.Har spesialisert seg på soul/r&b-sjangeren og hadde opprinnelig Whitney Houston som sitt store forbilde.Har gitt ut albumet «Curious» som har fått gode kritikker. Fremførte sangen «Gloria» på CD-en fra «Sofies verden». Ga en kritikerrost konsert sammen med Angie Stone under Quart Festivalen i Kristiansand i fjor.Heine Totland (31):

Studerte sang i Bergen og Budapest. Var sentral i vokalgruppa GLI SCAPOLI, jobber nå med fem av sangerne i gruppa STATE som er plateaktuelle til høsten. Har spilt Hegel i Sofies verden og Jesus i «Jesus Christ Superstar» i Moster Amfi.Har sunget duett med Silje Nergaard på hennes siste CD og har jobbet med mange norske artister som korist. Har deltatt i flere TV-sendinger, blant annet Beat for Beat..Nå satser han videre på en solokarriere og arbeider med sin første soloplate med låter som er skrevet for ham.