00:05, Kristiansand: «Melding om person som slår en annen person. Politiet til stedet. Vakter på utested hadde fått kontroll på person. Er beruset og anmeldes for ordensforstyrrelse. Innbringes til arresten. Har en ufin oppførsel mot politiet og anm også for forulemping.»

00:30 Kristiansand: «Melding om slagsmål mellom flere personer i Dronningens gate. Ved politiets ankomst var det stille og rolig. 2 personer hadde vært like gode. Mer knuffing enn slagsmål. Begge personene bortvises fra sentrum til i dag kl 0800.»

00:48 Kristiansand: «En beruset person bortvises fra sentrum etter å ha vært ufin mot vakter på utested.»

01:01 Kristiansand: «En beruset person bortvises fra sentrum etter å ha utvist dårlig oppførsel vektere på utested.»

01:17 i Kristiansand: «En beruset person bortvises fra sentrum etter å ha vært i klammeri med annen person. Kun den mest aktive parten bortvises.»

01:50 Tvedestand: «Enslig bil har kjørt ut av vegen og utløst E-call. Politi og ambulanse til stedet. Fører blåser til over lovlig verdi og anmeldes for promillekjøring. Passasjer som også er bileier har lånt bort bilen til en som ikke tilfredsstiller kravet til å føre bil.»

Bileier anmeldes for å overlate bilen til en som er beruset og anmeldes for dette. Det er besluttet beslag av førerkort til både fører og bileier. Til legevakt for blodprøve.»

Hendelsen har skjedd i Vålandsveien ved Tørrmoen i Tvedestrand.»

01:52 Kristiansand: «Politiet påtreffer person som ble bortvist fra sentrum tidligere i natt. Innbringes til arresten og anmeldes for brudd på pålegg.»

01:55 Kristiansand: «Melding om person som har vært inne på kiosk og stjålet en den matvarer. Personen løp fra stedet med gjenstandene. Politiet finner personen og får kontroll på personen. Person innbringes til arresten og anmeldes for forholdet.»

02:11 Kristiansand: «En person anmeldes for urinering på fortauet i Tollbodgata. Personen bortvises fra sentrum pga ufin oppførsel overfor andre på byen.»

04:02 Farsund: «Det er knust et vindu i bolig. Forholdet skjedde for kort tid siden. Politiet på stedet for å undersøke åstedet. Det er ukjent om det er forsøk på innbrudd eller skadeverk. Politiet oppretter sak.»

05:03 Kristiansand: «Politiet er i kontakt med person som framsatte trusler mot polititjenestepersoner. I forbindelse med innbringelsen utøver vedk. vold mot politiet. Det er ikke skade på tjenestepersonen. Personen er besluttet pågrepet og det opprettes sak på begge forhold.»

I tillegg var det en trafikkulykke på Tromøybroa i Arendal natt til lørdag. Les egen sak om hendelsen her.

07:30 Kvinesdal: Politiet stanset en bil sør for Liknes, der fører er mistenkt for promillekjøring.