**KRISTIANSAND: Båttyveri

13.36:** Melding om en frastjålet jolle. Båten som er savnet er en 10-fots Pioner uten motor. Båten skal ha hvite tofter.

KRISTIANSAND: Nasking

14.52: Nasking på Vinmonopolet. En 26 år gammel mann som hadde nasket en halvflaske vodka ble stoppet. Politiet har opprettet sak på hendelsen.

**SØGNE: ATV-ulykke

15.03:** Politiet fikk melding om at en ATV hadde kjørt på en parkert bil. Luftambulansen tok med seg en 18 år gammel kvinne, opprinnelig fra Mandal.

— Det skal ha dreid seg om prøvekjøring av en 4-hjuling som var ny i dag, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt. Kvinnens tilstand er ikke kjent.

**GJERSTAD: Råkjøring

15.19:** En 28 år gammel mann fra Risør måtte levere fra seg førerkortet etter å ha kjørt i 105 km/t i en 80-sone. Grunnen skal være at føreren var registrert med 6 prikker fra før av.

**SETESDAL: Innbrudd

15.37:** Innbrudd i en hytte. Uklart hva som er stjålet. Politiet avtaler befaring med et vaktselskap.

**KRISTIANSAND: Trafikkontroll

17.00:** UP holdt fartskontroll på E 39 Gratuhelleren. 28 fikk forelegg for høy fart. Høyeste målte fart i 70-sonen var 115 km/t. To førerkort ble beslaglagt.

KRISTIANSAND: Trafikontroll

Up holdt kontroll på riksvei 41 i Tveit. 16 fikk gebyrer, fem forenklet forelegg for fartsovertredelse og tre fikk forelegg for håndholdt mobilbruk.

**MANDAL: Båtmotortyveri

17.20:** En hytteeier som kom til Grasdalen hyttefelt i Mandal oppdaget at båtmotoren hans var blitt stjålet i løpet av de tre siste ukene. Motoren sto på båten som var plassert på en parkeringsplass. Motoren er en 50-hesters Yamaha-motor.

FARSUND: Trafikkontroll

En politipatrulje fra Lister avholdt mopedkontroll på Dyngvollveien. 32 mopeder ble kontrollert. En mopedist ble tatt med trimsett. En moped ble avskiltet på grunn av tekniske forhold.

**FARSUND: Innbrudd

18.39:** Det blir meldt om innbrudd i en bolig på Vanse, en tv skal blant annet være stjålet. Lokalt politi har avtalt åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Kjøkkenbrann

19.14:** Les mer i egen sak.

**MANDAL: Viftet med kniv

20.00:** En mann som luftet to hunder på Hollekleiva i Mandal skal ha viftet med kniv. Politiet rykket ut, beslagla kniven og opprettet politisak.

**FARSUND: Uten lappen

20.31:** En mann som kjørte uregistrert bil uten gyldig førerkort ble anmeldt.

**BYGLAND: Bålbrenning

20.47:** Bålbrenning ved ungdomshuset på Bygland ble oppfattet som uforsvarlig og politiet ble varslet. Politiet rykket ut og konkluderte med at bålet var en oppmurt grill. Det hele ble ansett for å være forsvarlig.

**ARENDAL: Brann

20.51:** En tørrkokt gryte førte til røykutvikling med påfølgende storutrykning i Arendal. Det opprettes politisak.

KRISTIANSAND: Narkotika

Tollvesenet pågrep en person som var i besittelse av mindre mengder marihuana. Mannen er nederlender og kom med båten fra Danmark.

**GJERSTAD: Drukning

21.24:** Les mer i egen sak.