AGDER: — Det har egentlig vært en grei natt, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen, til fvn.no.

Under kan du lese hvilke forhold som i natt har ført til anmeldelse eller pågripelse.

FLEKKEFJORD: Musikkanlegg på full guffe

**FLEKKEFJORD: Fyrte av fyrverkeri

01.30** fyrte en 17 år gammel gutt av noe fyrverkeri i Flekkefjord. 17-åringen ble anmeldt for dette og så kjørt hjem til foreldrene.

ARENDAL: Falsk leg

En 17 år gammel gutt forsøkte i natt å komme seg inn på et utested i Arendal ved hjelp av falsk legitimasjon. Han vil bli anmeldt for dette.

VENNESLA: Promillekjøring

Politiet fikk i natt melding om at en bil hadde kjørt av veien på fylkesvei 454 i Vennesla cirka én kilometer fra Øvrebø kirke. En politipatrulje ble sendt til stedet og et lite stykke fra bilen som stod i grøfta kom de over en mann som spaserte langs veien. Det viste seg at mannen var eier av bilen. Mannen, som er 25 år gammel og fra Vennesla kommune, skal ha innrømmet å ha kjørt med promille. Han ble derfor tatt med inn for en blodprøve.

KRISTIANSAND: Urinerte på Nordea bank

En mann ble i natt tatt på fersken mens han urinerte opp etter inngangsdøra til Nordea bank i Markensgate.

**GRIMSTAD: 50 piller på glass

05.32** ble en 37 år gammel mann på sykkel stoppet av politiet i Grimstad. Det viste seg at han var i besittelse av et glass som inneholdt til sammen 50 piller. Mannen ble fratatt pillene.