Luftambulansen var på stedet, men dro av gårde uten pasienter. Foto: Ernest Boswarva
En av bilene havnet på siden i grøfta. Foto: Ernest Boswarva
Denne Audien har fått seg en trøkk. Foto: Morten Boswarva
Den tredje bilen havnet i snøfonna. Foto: Morten Boswarva

LILLESAND: — Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser operasjonsleder Vidar Otto Neset i Agder politidistrikt.

Han opplyser at tre biler var involvert. I den ene bilen satt det én person.

— Bilen har snurret rundt i veien, kjørt ut og havnet delvis på taket. Bilføreren var ved bevisshet og ble brakt til sykehus, opplyser Neset.

Skulle bremse

To andre biler kom kjørende bak.

— To biler har kommet i samme kjøreretning etter bilen som kjørte av veien. I forbindelse med nedbremsing har den første bilen med to personer blitt påkjørt bakfra av en bil med kun bilførere ombord, opplyser Neset.

De to personene i bilen som ble påkjørt er kjørt til sykehuset for sjekk. Personen i den tredje bilen er uskadet. Den ene bilen havnet i snøfonna.

Ved Sørlandet sykehus i Arendal får Fædrelandsvennen fredag kveld opplyst at en person i 20-årene ligger til observasjon med lettere skader etter trafikkulykken.

Sørlandet sykehus har ikke registrert den andre personen som skal ha blitt kjørt til sykehus, verken i Kristiansand eller Arendal.

Luftambulansen var på stedet, men forlot Gaupemyr uten pasienter.

Ble ikke stengt

Ulykken skjedde i retning Kristiansand.

Veien ble ikke stengt. Trafikken fløt forbi ulykkesstedet i det andre kjørefeltet. Klokken 17.35 ble veien åpnet i begge kjørefelt etter å ha blitt ryddet av bilbergingsfolk.

Brannvesenet ble varslet om ulykken via AMK klokken 16.33 fredag.

— Først fikk vi melding om at én bil hadde gått av veien. Så fikk vi beskjed om at to biler til var gått ut på samme plass, sier Kay Bentsen ved 110-sentralen i Agder til Fædrelandsvennen.