**GRIMSTAD: Brøt seg inn

23.47** Politiet får melding om innbrudd i en bolig under bygging i Gamleveien i Grimstad. Ifølge politiet er en plate slått i stykker. Det er uvisst om det er blitt stjålet noe fra stedet.

**SØGNE: Høylytt uoverensstemmelse

00.07** En uoverensstemmelse mellom en leieboer og en huseier i Søgne utvikler seg til en diskusjon av det mer høylytte slaget. Politiet drar ut for å megle, noe som roet gemyttene.

**ARENDAL: Bråkete nattearbeid

00.34** Politiet mottar klager på bråk fra en gravemaskin som er i full sving ved Pollen Legesenter på Myrene i Arendal. Men da politiet troppet opp for å stanse arbeidet, viste det seg at arbeiderne hadde tillatelse fra kommunen til å drive gravearbeid på det gitte tidspunkt.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken

01.00** En tyv blir fersket med to bøtter med verktøy inne på matbutikken Ica på Trekanten senter i Vågsbygd. Innbruddet ble varslet til politiet av Securitas. Vedkommende ble brakt inn på politistasjonen.

**LILLESAND: På bærtur

01.24** En flokk på fire sauer blir observert gående ute ved rundkjøringen på Eftevaag. Da politiet ankom stedet var sauene borte.

**KRISTIANSAND: Frekt tyveri

01.57** Det blir meldt om tyveri fra en jakke, som hang i en yttergang på en adresse i Kvadraturen. Ifølge melder har noen tatt seg inn på stedet.

**VENNESLA: Kjørte uten lappen

03.38** En 18 år gammel mann blir tatt kjørende uten lappen på Kvarstein i Vennesla.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

05.29** Noen tar volumknappen på musikkanlegget til nye høyder en tidlig tirsdag morgen til svært få andre sin umiddelbare begeistring. Politiet dro resolutt til stedet og sørget for å få trykket på av-knappen.