**AUDNEDAL: Mistenkelig bil

00.50:** Det blir meldt at en uregistrert hvit Mercedes kjører rundt ved Øydna bruk i Byremo. Det er flere personer i bilen og det oppfattes som at de snoker i området. Politiet sender opp en patrulje, men de finner ikke bilen.

KRISTIANSAND: Tatt med håndvåpen på utested

**ARENDAL: Knuste ruter

02.13** : Det meldes at to gutter skal ha knust ruter i et hus i Hylleveien og løpt fra stedet. En politipatrulje har lett etter de to uten å komme over guttene.

**KRISTIANSAND: Lager bråk

02.40** : Det kommer klager på noen ungdommer som lager bråk i en trappeoppgang i Vestre Strandgate. Det viser seg å stamme fra festligheter i en leilighet på stedet og politiet avslutter festen.

**KRISTIANSAND: Søppelvelt

04.40:** Det meldes om en åpenbart beruset kvinne som velter det hun kommer over av søppeldunker langs Kongens gate og Markens gate. Politiet kommer over vedkommende som erkjenner forholdet og rydder opp etter seg. Den 19 år gamle kvinnen blir gjort kjent med at forholdet fortsatt vil bli anmeldt og hun blir tatt hånd om av noen venner.

KRISTIANSAND/SØGNE/SONGDALEN: Tre biltyverier og innbrudd i natt

**KRISTIANSAND: Bil kom til rette

12.59** En Volkswagen ble funnet i Solliveien i Vågsbygd. Den ble stjålet for seks dager siden, men hvor den ble stjålet fra, er uklart.

MANDAL: Fire båtmotorer stjålet

**KRISTIANSAND: Stjal scooter

13.49** En scooter med nummer PV 2031 er stjålet fra Gimlehallen. Tyveriet blir anmeldt.

GRIMSTAD: Kjørte i fjellveggen i Grimstadporten