Milan har ikke imponert i sesongstarten, og problemene virket å fortsette nede på Stadio Via del Mare. Giullermo Giacomazzi, Massimo Oddo og Carlos Grossmüller, en spiller Rosenborg ikke hentet da klubben hadde muligheten for noen år siden, ga Lecce 3-0-ledelse etter 45 minutter.Trener Massimiliano Allegri tok grep under pausen. Med å sette inn Alberto Aquilani og Kevin-Prince Boateng, ble det fart på bortelaget. Ghaneseren Boateng scoret etter 49, 55 og 63 minutter og brakte Milan tilbake i kampen på egen hånd.

Sju minutter før slutt var vendingen et faktum da Mario Yepes skallet inn Milans fjerde mål.

Boateng har fottøy med kraft i. Først banket han inn 1-3 oppe i krysset med venstrefoten etter at Lecce ikke maktet å klarere en corner. Aquilani sto for den målgivende pasningen. Noen minutter senere var det nytt, tungt skudd i vente fra Boateng, som denne gang banket inn ballen fra utenfor sekstenmeteren. Nok en gang var adressen krysset.

Hattricket ble fullbyrdet fra kort hold etter 63 minutter. Ingen har scoret så raskt hattrick i Serie A siden David Trezeguet gjorde det på ti minutter for Juventus for ti år siden. (©NTB)